Gan drąsioje nuotraukoje matyti, kaip mergaitė maitinasi mamos pienu.

„Tuo metu, kai pasaulis, atrodo, artėja prie pabaigos, gaukite iš jo tiek meilės, kiek tik galite. Žinau, kad mamoms ši nuotrauka patiks. Gaunu labai daug laiškų iš mamų/moterų, kurios dėkoja, kad apie tai kalbu. Rašau tinklaraštį, kuriame dalinuosi savo ir dukros gyvenimu ir netrukus parašysiu daugiau apie tai, kaip maitinu krūtimi savo keturmetę“, – rašė buvusi realybės šou „Ice Loves Coco“ žvaigždė.

Prie nuotraukos ji taip pat pridėjo, kad moterys prašo dalintis patirtimi, o jai dukros maitinimas krūtimi yra tik dėl patogumo. Anot Coco Austin, Chanel valgo mėsą, todėl mamos pienas nėra pagrindinis jos vaiko maistas.

„Ačiū visiems, kas supranta mano požiūrį“, – padėkojo Coco.


Tačiau panašu, kad ne visiems internautams atrodo normalu krūtimi maitinti ketverių sulaukusį vaiką. Komentaruose kilo diskusijų, kuriose socialinių tinklų vartotojos, daugiausiai moterys, bandė įrodinėti, jog tokio amžiaus vaikui mamos pienas nebėra reikalingas, o vaizdas yra atstumiantis ir net kelia pasibjaurėjimą.

Tiesa, griežtos taisyklės, kiek ilgai vaikai turėtų būti žindomi, nėra. Ilgalaikis kūdikių žindymas visais laikais sulaukia didelių visuomenės aptarimų ir diskusijų, o Coco Austin apie tai garsiai kalba jau ne pirmą kartą ir sako to visiškai nesigėdijanti. Priešingai – ji įsitikinusi, jog vaikui tai geriausia, ką gali duoti mama.

Tiesa, Coco dėl savo motinystės principų dėmesio sulaukia gan dažnai. Prieš tai diskusijas kėlė, kaip daugelis mano, perdėtas seksualumo vaizdavimas vaiko akivaizdoje, taip pat internautai pašėlo, kai žvaigždė paviešino nuotraukas, kaip į lūpas bučiuoja savo mažametę. Taip pat dažnai žmonės stebisi ir tuo, jog nuo pat mažens mažylė Chanel dėvi liemenėlę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)