Kaip rašo wwd.com, pirmadienį pora paskyrė 100 tūkst. eurų, už kuriuos Milano „San Raffaele“ ligoninėje skubos tvarka bus įrengta daugiau vietų intensyviosios terapijos skyriuje.

„Viliamės, kad mūsų iniciatyva taps geru pavyzdžiu visiems Italijos žmonės ir užsieniui“, – teigiama poros išplatintame pranešime.

Projektas, prie kurio galima prisidėti „GoFundMe“ tinkle, parengtas bendradarbiaujant su profesoriumi Alberto Zangrillo, vadovaujančiu Milano ligoninės širdies, kraujagyslių ligų ir intensyviosios terapijos skyriui. Paaukoti galima ir 5 eurus.

„Tai labai svarbi ir dosni parama, už kurią esame labai dėkingi. Viliamės, kad šis geras pavyzdys įkvėps. Ir toliau kovosime, tikiu, kad laimėsime, krizė bus įveikta. Kartais intensyvioji terapija – vienintelis būdas padėti viruso susargdintiems asmenims“, – sako A. Zangrillo.

Vėliau savo sekėjus Ch.Ferragni informavo, kad iš viso kilniam tikslui pavyko surinkti per 2 mln. eurų.

Sekmadienį moteris savo instagramo paskyroje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ragina žmones būti atsargius ir krizės akivaizdoje laikytis visų reikiamų rekomendacijų. Ch. Ferragi pabrėžia, kokia rimta vietų ligoninėse stygiaus problema.

Sekmadienį dviem Milano ligoninėms ir institutams 1,25 mln. eurų paaukojo ir dizaineris Giorgio Armani.

Prie kovos su koronavirusu finansiškai jau prisidėjo „Bulgari“, „Dolce & Gabbana“, „Versace“, „LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton“, „Kering“, „Alibaba“, „L’Oréal“, „Estée Lauder Cos. Inc.“, „Shiseido Co. Ltd.“ Ir „Swarovski“.

„Noriu paaiškinti situaciją visiems savo sekėjams užsienyje (jų 70 proc. iš visų mano 18,7 mln.), kurie akivaizdžiai nesupranta, kas vyksta: SITUACIJA ČIA LABAI BLOGA. Turime daugiau nei 10 tūkst. atvejų, daugiau nei 600 aukų ir daugiau nei 5 tūkst. sunkių atvejų. Ligoninės nepasirengusios tokiam krūviui, personalas daro viską, ką gali, bet jų ištekliai riboti. Kartu su Fedezu pirmadienį pradėjome rinkti lėšas Milano ligoninei, žmonės noriai prisideda, bet ir to dar per maža. Valdžia nusprendė visus italus iki balandžio 3 dienos uždaryti namuose, kad virusas nebeplistų, ir situaciją netaptų dar sudėtingesnė. Šiuo metu visi esame karantine, kaip kai kurie Kinijos miestai vasarį. Prašau, būkime sąmoningi, nerizikuokime savo ir kitų sveikata. Likite namuose. Ir padėkime vieni kitiems“, – instagrame parašė influencerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)