M. Jacksonas susilaukė trijų vaikų, dviejų iš jų, dukters Paris ir sūnaus Prince‘o – su savo antrąja žmona Debbie Rowe. Tačiau jis turėjo ir dar vieną vaiką – jauniausią sūnų Blanketą. Tad kas yra Blanketo motina ir ar ji bendrauja su savo sūnumi? Tą išsiaiškinti mėgino express.co.uk.

Dažnai Bigi vadinamam Blanketui dabar yra 18 metų. Jis visada buvo labiausiai viešumos vengiantis M. Jacksono vaikas.

Dabar Bigi drauge su broliu Prince‘u ir judviejų pusbroliu Taj „YouTube“ skelbia filmų ir televizijos serialų apžvalgas. Tačiau jis tebesimoko mokykloje ir viešumoje rodosi retai.

Trijulė savo „YouTube“ kanale „Film Family“ aptarinėja tokius filmus kaip „Sonic the Hedgehog“ ar „Birds of Prey“ („Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“).

Visi trys M. Jacksono vaikai, panašu, yra labai artimi – socialiniuose tinkluose jie nuolat rašo vienas apie kitą.

Tačiau kas yra Blanketo motina?

Kaip anksčiau teigta, Blanketą pagimdė anoniminė surogatinė motina, nors jo vyresniojo brolio Prince‘o ir sesers Paris M. Jacksonas susilaukė su antrąja žmona D. Rowe.

Nors šis teiginys teisingas, pasirodė keletas įdomių sąmokslo teorijų.

Pirma, 2003 metų dokumentiniame filme „Living with Michael Jackson“ M. Jacksonas žurnalistui Martinui Bashirui sako: „Mes sudarėme sutartį, apie kurią negalime kalbėti. Egzistuoja sutartis, joje nurodyta, kas ji tokia, ir panašiai – štai taip viską sutvarkėme“.

Tačiau, nepaisant to, kad patvirtino, jog buvo užmezgęs santykius su vaiko motina, vėliau jis istoriją pakreipė visiškai kita linkme ir M. Bashirui pasakė: „Daviau savo spermos ir pasinaudojau surogatinės motinos paslaugomis. Ji nepažįsta manęs, o aš – jos“.

Nepaisant šių prieštaringų paties M. Jacksono teiginių, dienraštis „The Mirror“ tvirtino atskleidęs tikrąjį surogatinės Blanketo motinos vardą – Helena.

Pasak „The Mirror“, ji buvo meksikietė slaugytoja, kuriai už surogatinės motinos paslaugas buvo sumokėta 20 tūkst. dolerių (apie 17,4 tūkst. eurų).

M. Jacksono draugas „The Mirror“ sakė: „Michaelas norėjo „sukurto kūdikio“. Jis turėjo du nuostabius vaikus, tačiau norėjo dar vieno ir turėjo pakankamai konkrečių reikalavimų dėl būsimojo kūdikio genų. Jis pasirinko Heleną, nes ši kilusi iš Lotynų Amerikos, tačiau yra Jungtinių Valstijų pilietė, jos oda pakankamai šviesi“.

„Helena jam patiko, nes buvo labai patraukli, atrodė pastovi ir protinga. Ji buvo slaugytoja ar medicinos sesuo – šis faktas jam irgi patiko“, – aiškino M. Jacksono draugas.

Jis pridūrė, kad su Helena nebuvo „jokių dramų“, ji tiesiog su viskuo sutiko.

Tačiau svarbu pabrėžti tai, kad Helena buvo tik surogatinė motina, o kiaušialąsčių donorės tapatybė nežinoma. Kaip teigiama, jai už tai buvo sumokėta 3500 svarų (maždaug 3055 eurai), taip pat nurodyta pasirašyti dokumentus dėl teisių į vaiką atidavimo.

Kaip teigia „The Mirror“, Helenai buvo atliktas dirbtinis apvaisinimas ir implantuotos šios apvaisintos kiaušialąstės. Procedūrą atliko dirbtinio apvaisinimo specialistė daktarė Lila Schmidt.

L. Schmidt, kurią saisto konfidencialumo taisyklės, sakė: „Surogatinė motina – tai kūdikio nešiotoja. Biologinė mama – tai kiaušialąsčių donorė. Surogatinė motina neturi jokio ryšio su vaiku. Tai nėra jos vaikas. O gimimo liudijime galima nurodyti bet ką. Tam ir samdomi advokatai. Gimimo liudijime gali būti įrašyta, kad vaiko tėvai yra ančiukas Donaldas ir peliukas Mikis, bet tai nereiškia, jog su vaiku juos sieja genetinis ryšys“.

M. Jacksono draugas tvirtino, kad šio gimus Blanketui šalia nebuvo, tačiau kūdikį priėmęs gydytojas sakė, jog tuo metu ligoninėje buvo advokatas, ir kūdikis nedelsiant buvo paimtas.

M. Jacksonas su pirmąja žmona Lisa Marie Presley vaikų nesusilaukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)