Šelmiškasis šešiolikmetis parašė linksmą atsiprašymą princui Harry ir prisipažino, kad pamatęs kunigaikštienę buvo „priblokštas ir apstulbęs“.

M. Markle atvyko į Dagenhamo rajone stovinčią Roberto Clacko vidurinę mokyklą kalbėti artėjančios Tarptautinės moters dienos proga. Tai buvo jos paskutinis viešas pasirodymas, einant vadinamosios dirbančios karališkosios šeimos narės pareigas, informuoja dailymail.co.uk.

Meghan Markle ir moksleivis

Visgi daugiausia dėmesio susilaukė garsenybės sužavėtas A. Okoye, kuris palinko pabučiuoti kunigaikštienę. Jo bendraklasiai negalėjo patikėti savo akimis.

Paskui moksleivis iš jaudulio virpančiu balsu ištarė į mikrofoną: „O ji labai graži, tiesa?“ Paauglys paatviravo, jog tai buvo „kol kas geriausia diena jo gyvenime“, ir tvirtino, kad M. Markle jo elgesys pasirodė „juokingas“.

Visgi A. Okoye nusprendė atsiprašyti princo Harry ir nusiuntė jam ranka rašytą laišką.

Meghan Markle ir moksleivis

„Gerb. Harry ir Meghan. Harry, viliuosi, jog nieko tokio, kad nusprendžiau jums parašyti. Tikiuosi, kad nepykstate, jog apkabinau jūsų žmoną. Tiesiog buvau priblokštas ir apstulbęs, kai ji atvyko į mano mokyklą. Buvo labai malonu pasiklausyti Meghan kalbos bei su ja pasikalbėti pačiam. Ji išties įkvepia.“

A. Okoye sakė bulvariniam laikraščiui „Sun“, kad „laimei, neturi merginos“, nes neaišku, kaip ji būtų sureagavusi į jo susitikimą su kunigaikštiene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)