Kalifornijos Calabasas mieste (kuris itin populiarus tarp turtuolių ir žvaigždžių) esantis nekilnojamojo turto objektas jaunuoliui atsiėjo 2,62 mln. dolerių (2,35 mln. eurų).

Kaip sakė vyresnioji Prince'o sesuo Paris Jackson, broliukas, kuriam nuo vaikystės buvo tvirtai prigijusi pravardė Blanket, nemėgsta viešumo ir įsigytas namas suteiks galimybę mėgautis privatumu, rašoma portale today.com.

593 kvadratinių metrų ploto nuosavybė yra saugomoje gyvenamųjų namų teritorijoje. Tai tik viena detalė, leidžianti nuspėti, kad būstas – prabangus.

Name – šeši miegamieji ir septyni vonios kambariai. Apartamentai buvo iš pagrindų renovuoti ir dabar juose – daugybė rafinuotų sprendimų. Atsidūrus už pagrindinių iš stiklo ir metalo pagamintų durų, žvilgsnis nukrypsta į įspūdingus laiptus ir žibančius sietynus.

Žengiant plačiomis lentomis išklotomis grindimis patenkama į svetainę su židiniu (iš viso name jų trys). Net ir prisiekusio gurmano nenuvilsiančioje virtuvėje tikrai yra viskas, ko gali prireikti: vidury – maisto gaminimo zona, visa įranga – nerūdijančiojo plieno ir, aišku, aukščiausios kokybės. Yra ir baras, tiktai kol kas be alkoholio: pagal JAV įstatymus, jam teks palaukti, kol stuktels 21-eri.

Už namo esančiame kieme įrengtas baseinas ir SPA procedūrų kampelis. Taip pat numatyta vieta kepsnių vakarėliui. Čia dar yra uždaras kiemas ir plati veja.

Pasižvalgykite po naujuosius jaunuolio namus nuotraukų albume:

Jacksono jaunėlis nuo pat tėvo mirties vengia viešumos, tačiau neseniai jo sesuo Paris socialiniuose tinkluose pasidžiaugė, jog jis sulaukė pilnametystės ir pasidalijo naujausia nuotrauka. Brolis Blanketas fotografijoje stovi kairėje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)