Prieš tai, kai sutiko princą Harry‘į, Meghan buvo ištekėjusi už T. Engelsono. Jiedu pirmąsyk susitiko 2004-aisiais, o 2011-aisiais pora susituokė. Kai jie ėmė susitikinėti, Meghan buvo pradedančioji aktorė, kurios karjera nesiklostė labai sklandžiai, o T. Engelsonas buvo sparčiai karjeros laiptais kopiantis prodiuseris.

Būsimąją Sasekso kunigaikštienę patraukė T. Engelsono polėkis ir užsidegimas. Deja, pirmasis didelis jo bandymas kine nevyko pagal planą, rašo express.co.uk.

„Zoom“ („Kapitonas Zumas“), pirmasis filmas, kurio vykdomasis prodiuseris buvo T. Engelsonas, uždirbo mažai ir buvo išpeiktas kritikų.

Visai šeimai skirta nuotykių komedija, pastatyta pagal Jasono Lethcoe knygą „Amazing Adventures from Zoom’s Academy“, uždirbo 12 mln. dolerių (11,11 mln. eurų) , o filmo biudžetas buvo 75 mln. svarų (90,2 mln. eurų).

Filmo žvaigždė Timas Allenas netgi gavo „Auksinę avietę“ blogiausio aktoriaus kategorijoje.

2018-aisiais pasirodžiusioje knygoje „Meghan: A Hollywood Princess“ karališkasis biografas Andrew Mortonas aprašė šios nesėkmės pasėkmes.

„Kol Meghan lėtai, bet užtikrintai siekė savo tikslo, Trevoras išgyveno pakilimo ir nuosmukio laikotarpius“, – rašė A. Mortonas.

„2006-ųjų vasarą pasirodęs „Zoom“ buvo didžiulė nesėkmė. Visai šeimai skirtas veiksmo filmas, vadintas nuobodžiu ir neprajuokinančiu kūriniu, sulaukė tik trijų proc. svetainės „Rotten Tomatoes“ reitingo“, – rašoma knygoje.

„Rotten Tomatoes“ kritikai rašė: „Filmui stinga jėgos ir geros nuotaikos, kuria pasižymėjo „Nerealieji“ (The Incredibles) ir „Padangių gimnazija“ (Sky High).

Puslapyje „Metacritic“ filmas buvo įvertintas 26 balais iš 100 ir susilaukė „daugiausia nepalankių komentarų“.

T. Engelsonui tai buvo didelė nesėkmė, tačiau jis nepasidavė ir ėmėsi įgyvendinti naują projektą – drauge su kitais prodiusavo „ABC Family“ filmą „Santa Baby“.

Filmas tapo „ABC Family“ reitingų lyderiu ir žiūrimiausiu originaliu kanalo sukurtu filmu.

Filmo apžvalgos buvo daugiausia palankios – „Los Angeles Times“ pavadino jį „žaviu“, o „New York Post“ – „visai šauniu filmu“.

Meghan kelias į pripažinimą Holivude taip pat nebuvo rožėmis klotas.

„Meghan sekėsi ne ką geriau. 2006 jai buvo nesėkmingi vaidmenų tiek kine, tiek televizijos serialuose atžvilgiu“, – rašė A. Mortonas.

„Nuolatiniai neigiami atsakymai ne tokį ištvermingą žmogų būtų palaužę, tačiau Meghan suprato, kad tai – tik loterija. Kol kitos merginos pasitraukdavo ir grįždavo namo nieko nepešusios, tikimybė laimėti augo“, – pridūrė karališkasis biografas.

Maždaug tuo metu Meghan sulaukė skambučio iš savo agento, kvietusio ją į televizijos žaidimo „Deal or No Deal“ atranką, kuriame ji vėliau pasirodė kaip „mergina su portfeliu“.

Meghan ir Trevoras susitikinėjo maždaug šešerius metus, o 2011-aisiais susituokė. Visgi po pusantrų metų jie išsiskyrė – 2013-ųjų rugpjūtį jie išsiskyrė dėl „nesuderinamų skirtumų“. Tačiau knygoje daromos prielaidos, jog poros nesutarimai prasidėjo dar pačioje draugystės pradžioje ir tam įtakos turėjo karjeros nesėkmės.

2019 metais pasirodžiusiame dokumentiniame filme „Meghan Markle: Movies, Marriage and Motherhood“ (Meghan Markle: filmai, vedybos ir motinystė“ teigiama, jog karjeros pokyčiai prisidėjo ir prie santuokos griuvimo.

Karališkųjų naujienų reporterė Ashley Pierson teigia, jog skyrybos įvyko dėl M. Markle kilimo karjeros laiptais. Ypač aktorės gyvenimas pasikeitė gavus vaidmenį seriale „Kostiumuotieji“.

„Tuo metu ji ėmė garsėti pramogų pasaulyje ir neišvengė žvaigždžių ligos. Su jos įnoriais susidoroti buvo didžiulis iššūkis ne tik jos vyrui, bet ir aplinkiniams“, – sakė A. Pierson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)