Tiesa, vis dar geriau žinomas kaip Blanketas, 2015 metais jis pasikeitė savo vardą ir tapo Bigi Jacksonu.

„Mano mažasis brolis šiandien yra visiškai suaugęs. Aš jam keisdavau vystyklus. Tai tokie kelionė... didžiuojuosi šiuo išvaizdžiu, protingu, juokingu ir dosniu jaunu vyru, kokiu jis tapo. Jis mėgsta privatumą, todėl tai viskas, ką turiu pasakyti“, – socialiniame tinkle „Instagram“ sveikindama jaunėlį brolį rašė Paris.


Dar praėjusią vasarą žurnalui „People“ artimas šeimos šaltinis teigė, kad šiuo metu mokykloje besimokantis Bigi turi itin tvirtą ryšį su vyriausiuoju broliu Prince'u. Tad nenuostabu, kad savo „Instagram“ istorijose jis taip pat dalijosi kadrais iš bendros šventinės vakarienės su broliu.

„Princas ir Bigi yra geriausi draugai. Jie domisi daug bendrų dalykų, tokių kaip mokslas ir mokslinė fantastika“, – kalbėjo Jacksonų šeimai artimas šaltinis.

Prince ir Bigi Jacksonai

Praėjusiais metais Bigi dalyvavo ir savo brolio studijų baigimo šventėje. Netrukus jiedu pranešė, kad kartu kurs filmų apžvalgas „Youtube“ kanalui.

Primename, kad abiejų brolių ir sesers tėvas M. Jacksonas mirė 2009 metais. Jam buvo 50 metų. Tuomet šeimos draugai pasakojo, kad po tėvo mirties jo vaikams buvo itin sunku. Tačiau jie vienas kitą palaikė ir iki šiol išlaiko savo artimą ryšį.

Michaelo Jacksono vaikai

2002 metais gimęs Bigi iš pradžių buvo vadinamas Blanketu. Būtent taip jį praminė garsusis tėvas. Tačiau tuomet oficialus mažylio vardas buvo Prince'as Michaelas II.

Pirmą kartą pasauliui pop karalius jį parodė svečiuodamasis Berlyne, kai susirinkusių paparacų ir praeivių akivaizdoje parodė jį lange. Vėliau kūdikį jis rodė Berlyno viešbučio balkone ir vos nepaleido jo iš rankų. Dėl šios apmaudžios savo klaidos dainininkas vėliau viešai atsiprašė ir pripažino, kad toks elgesys buvo netinkamas.

Michaelo Jacksono vaikai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)