Tomas Cruise ir Kate Hudson

Fone pasigirsta muzikinė „Misijos neįmanomos“ juostos muzika. Kartą laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ aktorė Kate Hudson kartu su broliu Oliveriu laidos vedėjai papasakojo, kokius beprotiškus vakarėlius rengdavo, kai namie nebūdavo mamos Goldie Hawn ir jos partnerio Kurto Russello. Vienas vakarėlis itin įsiminė dėl labai garsaus ir itin linksmai nusiteikusio svečio, rašo people.com

„Stoviu sau prie durų, rūpinuosi, kad žmonės, kurių neturėtų būti mūsų vakarėlyje, jame ir neatsidurtų. Jau tuo metu mano tėvų namuose buvo per 400 žmonių. Jau kaip reikiant nerimavau, o tada pamačiau, kad kažkas laužia, tiesiogine to žodžio prasme laužia, mano tėvų namų vartus. Norėjau jį kaip reikiant aprėkti, kas per nesąmonė, bet priartėjusi pamačiau, kas tas chuliganas. O gi Tomas Cruise‘as“, – prisimena aktorė.

Anot K. Hudson, ji nuėjo pasisveikinti su aktoriumi, kuris, nors ir nebuvo kviestas, bet nusprendė užsukti, nes „išgirdo, kad vyksta vakarėlis“.

„Štai kaip jis visur patenka – tiesiog įsibrauna“, – pajuokavo pokalbių laidos vedėja.

„O taip, tas vyrukas iš „Neįmanomos misijos“ tikrai nesustabdomas“, – pridūrė K. Hudson.

Gemma Chan ir Celine Dion

Filmo „Crazy Rich Asians“ žvaigždė Gemma Chan prisipažino kartą kiek per daug atsipalaidavusi autobuse, vežusiame svečius iš „Met Gala“ pokylio į dūzges, tačiau dėl to atsakomybę turėtų prisiimti dainininkė Celine Dion.

„Ji tiesiog legenda... Tai buvo geriausias pusvalandis mano gyvenime“, – sakė G. Chan „The Guardian“.

Kelionės autobusu vaizdo įrašas neleidžia abejoti, kad tos 30 minučių tikrai buvo pašėlusios.

„Negaliu patikėti tuo, kas nutiko. Mes buvome nesustabdomos. Šokau aplink stulpą su Celine Dion“, – nuo emocijų tiesiog spirgėjo aktorė.

Edas Sheeranas ir princesė Beatrice

Norite garantijos, kad jūsų vakarėlis tikrai taps nepamirštamas?

Pasikvieskite Edą Sheeraną – kaip netrukus įsitikinsite, dainininkas moka bet kurį susirinkimą paversti tikru įvykiu. Tai galioja ir renginiams, kuriuose dalyvauja ir karališkosios šeimos nariai. Štai 2017 metais dainininkui teko viešai pripažinti, kad princesė Beatrice netyčia kardu sužeidė jo veidą.

Viskas įvyko per vieną vakarėlį, kai princesė panoro juokais į riterius įšventinti kitą dainininką Jamesą Bluntą. Laimei, E. Sheeranas Vindzorams pykčio nelaiko – ir praeitais metais iš kronprinco Charleso atsiėmė MBE apdovanojimą.

Jennifer Lawrence

Garsi aktorė „Late Night“ pokalbių laidoje jos vedėjui Sethui Meyersui papasakojo apie pirmą tikrąją „Oskarų“ patirtį. Jos draugė Laura buvo tas žmogus, kuris tą kartą padrąsino apdovanojimus šį kartą atšvęsti iš širdies.

Po ceremonijos damos nekukliai pasimėgavo alkoholiniais gėrimais, ir netrukus J. Lawrence nusprendė, kad pats metas užkurti tikrą vakarėlį.

„Niekada nedariau šventės pratęsimo po „Auksinių gaublių“ ar „Oskarų“. Tiesiog būdavau siaubingai pervargusi nuo žmonių ir nieko nebesinorėdavo. Tik tą kartą kažkodėl norėjau pratęsimo. Ir apsivėmiau. Ten buvo toks įmantrus vakarėlis, organizuotas Guy Oseary ir Madonnos. Iš tų vakarėlių, kur, jeigu gauni pakvietimą, žinok, kad esu supersvarbus. O aš ten apsivėmiau“, – pasakoja aktorė.

Ir šį J. Lawrence ištikusį nesklandumą matė vienas labai svarbus liudininkas. „Buvau siaubingos būklės. Vemdama pajutau, kad kažkas stovi man už nugaros. Atsisukau – o ten Miley Cyrus“, – juokiasi aktorė.

Taylor Swift ir Edas Sheeranas

Per bendrą interviu „BBC Radio 1“ ilgamečiai bičiuliai T. Swift ir E. Sheeranas pasidalino istorija apie laikus, kai po 2015 metų „Grammy“ apdovanojimų slapstėsi nuo policijos viešbučio vonios kambaryje.

„Buvome vakarėlyje Marko Ronsono viešbučio kambaryje, o tada pasirodė policija“, – pasakojo E. Sheeranas.

„Pasijutome labai kietai, turėjome slėptis vonios kambaryje... Čiupau Edą ir sakiau jam: ei, atvažiavo policija, eik su manim. Kas galėjo pagalvoti, kad būtent aš bandysiu mus išsukti nuo policijos dėmesio?“, – juokėsi T. Swift.

Kai galiausiai ištrūko iš to nelemto vonios kambario, draugai nusprendė aplankyti dar vieną po „Grammy“ surengtą vakarėlį, kur, anot T. Swift, nesiliovė vykę itin keisti dalykai.

„Edas atsidūrė tikrai ypatingoje vietoje, mes geras dešimt minučių glebėsčiavomės su koalomis“, – prisimena T. Swift.

Kitą rytą T. Swift buvo priversta prisiminti, kas nutiko aną vakarą: „Pabudau nuo The Weeknd žinutes, jis rašė: „Vakar man maždaug penkiolika minučių pasakojai, koks aš gražus, ir pradėjai glostyti plaukus“.

Khloe Kardashian

Realybės šou žvaigždė pasidalino istorija apie savo sesers Kendall Jenner 21-ąją gimtadienį. Šventės būta tokios audringos, jog jubiliatė kitą dieną visai pamiršo iš nepažįstamojo gavusi tūkstančių dolerių vertės dovaną.

„Mūsų šventės būdavo tiesiog beprotiškos. Kartą mus pasikvietė mama (Kris Jenner) – kvietė Kourtney ir Khloe. Atskubėjome pas ją, klausiame, kas nutiko. Išeiname į lauką, o ten – „Rolls Royce“ ir prie jo stovintis tas vyras. Aš pasimečiau, kuris yra dovana – tas automobilis, ar tas vyrukas. Buvau kaip reikiant pasimetusi. O tada tas vyrukas Kendall duoda raktelius, o aš lepteliu: „Ar mes bent jau žinome, kas tas vyrukas? Kažkoks princas?“.

Kitą rytą K. Jenner jau buvo absoliučiai pamiršusi apie tą prabangią dovaną. „Ji sakė: o Dieve, visai pamiršau, kad vakar dovanų gavau automobilį. Štai kokia girta buvau“.

Taip, per savo 21-ąjį gimtadienį ji buvo kaip reikiant apsvaigusi, prisimena jos sesuo Khloe Kardashian.

Emma Stone

E. Stone pasisekė būti „Saturday Night Live 40th Anniversary Special“ šventės dalimi, jos dūzgės paliko tikrai ypatingų prisiminimų. „Ten buvo tikrai beprotiška. Šokau, užlipau ant stiklo šukės, to nepastebėjau. Pėdą sudūrė, apsižvalgiau, o visur kraujas. Prisėdau, galvojau, ką gi čia dabar daryti. O tada kažkas pasiūlė lipti į sceną pas Prince.

Žinoma, kad sutikau, po minutės jau buvau ten“, – „Tonight Show“ vedėjui Jimmy Fllonui pasakojo aktorė.

Filmo „Kalifornijos svajos“ žvaigždė atsidūrė scenoje su muzikos žvaigžde, ir, kraujuojant perpjautai pėdai, džiugiai grojo būgneliu.

Leighton Meester

Per 2011 metų interviu su „Allure“ L. Meester prisiminė tuos laikus, kai buvo tikra vakarėlių liūtė, o vienas to laikotarpio epizodas jai įsiminė labiausiai.

„Vykdavo beprotiški vakarėliai, grodavo didžėjai, grupės, ledo skulptūros, vienai iš mano kambario draugių, bebandant prisidegti cigaretę nuo viryklės, fakelu užsidegė plaukai“.

Joe Jonasas

Per klausimų ir atsakymų sesiją „Reddit“ platformoje „Ask Me Anything“ J. Joe prisiminė vieną ypatingą naktį su lyderiu Bono po grupės U2 koncerto.

„Priėjo kažkas iš Bono viešųjų ryšių komandos, norėjo pakviesti mus į Bono dūzges, mes negalėjome patikėti, kad tai vyksta iš tikrųjų, kad jie tikrai nori mus matyti savo vakarėlyje“, – rašė muzikantas.

Nepaisant pirminių nuogąstavimų, J. Jonasas nusprendė visgi užsukti į tą vakarėlį – juk galbūt iš tikrųjų Bono jį kviečiasi nuoširdžiai.
Muzikantas vakarėlyje jau buvo praleidęs kokį pusvalandį, kai „atsidarė durys, pasirodė dūmų ir pats Bono, kuris mūvėjo paprastus džinsus, vilkėjo džinsinius marškinius. Jis tiesiog ėjo ir sveikinosi su visais svečiais, atrodė be proto kietai“.

Galiausiai J. Jonasui pavyko asmeniškai pasikalbėti su roko legenda. „Jis su mumis sėdėjo ateinančias keturias valandas, turėjome tiesiog nuostabų pokalbį. Daug kalbėjomės apie jį, klausiau jo patarimų, kaip rašyti dainas, o jis man sakė: tik nebijok įžeisti žmonių, dėl to manęs neįleidžia į kai kurias šalis. Manau, kad svarbiausia kalbėti iš širdies, nes tik tai svarbu“, – prisiminė J. Jonasas.

Kitas vakarėlių liūtas iš Airijos šį vakarėlį prisimena dėl kitų priežasčių. „Ten buvo ir Colinas Farrellis. Farrelis Bono atsiuntė priešininkų komandos marškinėlius ir ant jų paliko žinutę „Velniop tavo komandą“. Bono tiesiog pasiuto. Jis šaukė: kur tas niekšas? Aš jam padėjau jo ieškoti, buvo labai smagu“, – prisimena J. Jonasas.

Aidy Bryant

„The Saturday Night Live“ komandos narė Sethui Meyersui prisipažino, kad per 42-ojo rašytojų sezono vakarėlį kiek perlenkė lazdą.

„Tiesiog per visą sezoną kaupęsis nerimas, stresas ir įtampa per vieną vakarą bandomi nuskandinti alkoholio jūroje. Paskutinis sezono uždarymo vakarėlis praktiškai mane sunaikino kaip moterį“, – paaiškino ji.

„Išgėriau tiek, jog netekau sąmonės. Net nežinau, kaip grįžau namo. Kitą rytą buvo labai sunku, praeito vakaro įvykius dėliojausi po detalę... Pabudau savo daugiabučio vestibiulyje ant grindų, kokia gėda. Vienintelė priežastis, kodėl prabudau, buvo ta, kad gavau į galvą iš laikraščio, kurį paštininkas atnešė mano kaimynui“, – gėdingiausią rytą gyvenime prisiminė moters.

The Weeknd

Dainininkas The Weeknd GQ papasakojo apie naktį, kurią praleido šėldamas kartu su dainininku Edu Sheeranu. Pastarasis vakarėlio įkarštyje pademonstravo repavimo įgūdžius.

„Kartu su Ed Sheeranu parašiau dainą, tai buvo spontaniškas sprendimas. Jis Toronte vedė „Much Music Awards“, taigi pasikviečiau jį – ir praktiškai visus iš apdovanojimų – pas save į vakarėlį.

Linksminomės maždaug iki penkių ryto, tačiau dainos tą vakarą neparašėme, taigi galite tik įsivaizduoti, kas ten dėjosi. Edas mano virtuvėlė įsitraukė į repo mūšį su Waka Flocka. Buvo beprotiška. Labai geri laikai“, – prisimena The Weeknd.

Dainos „Thinking Out Loud“ atlikėjas apie tą patį vakarėlį papasakojo ir Zane Lowe radijo laidoje „Beats“. „Buvau Toronte, o galiausiai atsidūriau The Weeknd namuose – o juk niekada nebuvau su juo gyvenime bendravęs. O jis mane pasikvietė į namus, sakė, kad pas jį vakarėlis.

O linksmintis tai tikrai mėgsta. Tame vakarėlyje, žinoma, prisigėrėme. O jis ir sako – ateik pas mane ir rytoj, parašysim dainą. Kitą dieną pakartojo kvietimą ir aš sutikau. Parašėme tą dainą ir ji buvo labai gera, labai“, – pasakoja E. Sheeranas.

Eva Longoria

„Shady Questions“ tapo tikru išbandymu aktorei E. Longoriai – moteris buvo priversta prisipažinti, kas per jos vestuves išgėrė daugiausiai. „Pirmąją vietą dalinasi Ricky Martinas ir Victoria“, – atskleidė ji.

Vedėjui pasiteiravus, ar ji turi galvoje savo draugę dizainerę Victoria Beckham, ji neturėjo kito pasirinkimo – tik patvirtinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)