„Pagaliau viskas teisingai“, – įraše instagrame parašė 43 metų aktorius ir paskelbė nuotrauką, kurioje – Morzės abėcėlės ženklais ant rankos ištatuiruotas sūnaus vardas.

„Kaip galima taip suklysti? #pinterestfail Laimei, žinau, kaip rašosi Sidi. Myliu tave, mano berniuk“, – apie apmaudžią klaidą parašė aktorius. Jis taip pat paskelbė ir įrašą, kuriame į Morzės abėcėlę išverstos visos abėcėlės raidės.

O. Bloomo tatuiruočių meistras Balazsas Bercsenyi taip pat parodė antrą tatuiruotės bandymą ir parašė: „Antras raundas su @OrlandoBloom. Prie Morzės kodo prisidėjome trūkstamą tašką. Išvada: niekada nepasitikėkite tuo, ką jūsų klientas rado „Pinterest“.

Pirmą kartą tatuiruotę aktorius intagrame parodė praeitą savaitę, klaidą gerbėjai netruko pastebėti.

„Nauja tatuiruotė – ar atspėsite kam? Tai Flynnas Morzės abėcėle“, – prie nespalvotos nuotraukos parašė O. Bloomas.

„Na, jeigu tai Morzės abėcėlė, tuomet padaryta klaida“, – pastebėjo vienas komentatorius.

„Man labai gaila, bet čia parašyta Frynnas“, – parašė kitas.

„Puiki idėja ir labai graži tatuiruotė. Tik jeigu tai Morzės abėcėlė, tuomet parašyta ne Flynnas, o Frynnas“,– atkreipė dėmesį trečias.

Netrukus savo klaidą pripažino ir tatuiruočių meistras: „Nuostabus @orlandobloom sprendimas įamžinti sūnaus vardą ir taip – trūksta vieno taško, žinome, klaida bus ištaisyta“.

Miranda Kerr ir O. Bloomas Flynno susilaukė 2011 metų sausį. Pora 2010 metais susituokė, o 2013 metais pasuko skirtingais keliais. Dabar 36 metų M. Kerr ištekėjusi už „Snap Inc.“ vadovo Evano Spiegelio, 2018 metais porai gimė sūnus Hartas, o praeitą spalį – Mylesas.

O. Bloomas šiuo metu susižadėjęs su dainininke Katy Perry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)