Nuotraukai modelis pozuoja nuoga – viena ranka ji pridengusi krūtis, o kita greičiausiai darė nuotrauką. Kadre įamžintos po nėštumo apatinę pilvo dalį puošiančios strijos.

„Ta pati aš. Tik su daugiau istorijų“, – prie nuotraukos parašė 32 metų moteris.

Dauguma A. Graham kolegių iš mados pasaulio parašė išskirtinai palaikančių komentarų. Pavyzdžiui, dvi atžalas auginanti Lily Aldridge parašė komentarą: „Nuostabi“.

„Pritrenkianti“, – susižavėjimą išreiškė Joan Smalls, o Karlie Kloss prie nuotraukos paliko dvi raudonas širdeles.

Dar prieš kartu su 31 metų vyru kino kūrėju susilaukusi sūnaus, A. Graham viso nėštumo metu aktyviai užsiėmė pozityvaus požiūrio į savo kūną kampanija: ji viešino įkvėpiančias žinutes apie meilę sau, atskleidė, kiek kilogramų priaugo nėštumo metu ir noriai demonstravo strijas.

Lapkričio mėnesį savo laidoje „Fearless with Ashley Graham“ modelis prisipažino, kad tuo metu, kai paskelbė pirmąją savo nuogos besilaukiančios nuotrauką, ji vis dar bandė priprasti prie „naujo kūno“.

„Buvau ką tik pranešusi džiugią žinią, kad laukiuosi, maniau, kad jausiuos puikiai, bet taip nebuvo. Jaučiausi siaubingai. Ir tą rytą... sau pasakiau: „Susiimk, Ashley, yra daugiau tą patį išgyvenančių moterų, kodėl jums neužmezgus dialogo?“.

Kūno pokyčiai, kaip teigia modelis, privertė ją jaustis „izoliuotą“ ir „labai vienišą“. Anot A. Graham, nėštumas žymėjo „naują pasitikėjimo savo kūnu etapą“.

Praeitą savaitę A. Graham pasidalino po gimdymo daryta savo pačios nuotrauka ir paaiškino, kad atsigauti po gimdymo buvo „sunku“.

„Pakelkite ranką tos, kurios nežinojote, jog ir pačioms teks nešioti sauskelnes“, – parašė modelis prie nuotraukos, kuriai vonios kambaryje pozuoja su juodais marškinėliais ir pilkomis vienkartinėmis kelnaitėmis.
„Po tiek mados pasaulyje praleistų metų niekada nebūčiau pagalvojusi, kad mano mylimiausias drabužis bus vienkartinės kelnaitės, bet taip jau yra“, – rašė A. Graham ir pridūrė, kad priežastis, kodėl dalijasi tokiomis atviromis nuotraukos, yra noras parodyti, kad motinystė nėra „vien vaivorykštės ir drugeliai“.

„Mažai kas kalba apie atsigavimą ir gijimą (taip, pačias sunkiausias dienas), ką tenka patirti mamoms. Buvo tikrai labai sunku“, – prisipažįsta modelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)