Nepaisant negražių atsiliepimų, A. Rose nesigaili savo sprendimo, informuoja people.com.

„Kai mama leidžia piešti ant Barbės“, – antradienį parašė ji po dviem nuotraukomis, kuriose įsiamžino vilkėdama baltus berankovius marškinėlius, užsidėjusi didžiulius akinius ir storą grandinėlę ant kaklo bei rankos.

Po kelių valandų paskelbtoje kitoje nuotraukoje garsenybė vėl demonstravo savo tatuiruotę. Šį kartą ji pasipuošė laisvai krintančiu raudonu chalatu. Prie nuotraukos moteris parašė: „Grožis slypi ne išorėje, bet viduje. Mano pu*** ir širdyje.“

Trečiadienį ryte A. Rose savo sprendimą paaiškino „Instagram“ žinutėje. Ji teigė, kad darys viską, „ko tik užsigeis“.

„Žmonės, kurie man sako, jog esu pernelyg graži turėti tatuiruotę ant veido, yra tie patys žmonės, kurie sakytų, kad esu „pernelyg graži“ net jeigu būčiau bjauri, ir meluotų man į akis. Arba tiesiog pareikštų, jog esu baisi. Taigi, šios istorijos moralas yra toks: gyvenime daryk viską, ko tik užsigeisi – bučkis.“

Vis dėlto „Instagram“ troliai toliau kritikavo dviejų vaikų mamą komentarų skiltyje. „Visiška beprasmybė“, – parašė vienas naudotojas. „Kodėl taip subjaurojai savo veidą?“, – smalsavo kitas. „Sakykite, ką norite, bet veido tatuiruotės atrodo kvailai“, – tvirtino trečias internautas.

Antradienį laidos „The Wendy Williams Show“ vedėja W. Williams taip pat suabejojo A. Rose sprendimu pasidaryti veido tatuiruotę savo vaikų (šešerių metų amžiaus Sebastiano Tayloro, kurio susilaukė su atlikėju Wiz Khalifa, ir trijų mėnesių amžiaus Slasho Electrico Alexanderio Edwardso, kurio susilaukė su įrašų leidybos įmonės „Def Jam Recording“ atlikėjų ir įrašų viceprezidentu Alexanderiu Edwardsu) garbei.

„Amber, žinai, kad tave myliu, bet kam taip išmarginai savo kaktą?“, – paklausė W. Williams, o auditorija aiktelėjo iš nuostabos.
„Jos trijų mėnesių amžiaus vaikelio vardas yra Slashas, o šešerių metų amžiaus sūnaus – Bashas. Man visai nesvarbu, kaip stipriai tu myli savo vaikus, bet ar galvoji šita vieta?“, – tęsė laidos vedėja, rodydama į savo kaktą.

Paskui W. Williams pajuokavo, kad A. Rose gali „įsigyti vieną iš Anna Wintour perukų ir greitai paslėpti tatuiruotę“. Po šių žodžių publika ėmė ploti ir juoktis.

„Nesuprantu, kodėl ji taip padarė, – neatstojo laidos vedėja. – Mano manymu, ji truputį per sena darytis tatuiruotes ant veido. Amber, žinai, kad tave myliu. Daugiau neturiu ką pasakyti. Viskas.“
A. Rose savo naująją tatuiruotę pademonstravo praėjusią savaitę, „YouTube“ paskelbusi vaizdo klipą, skirtą „CoolKicks“ – Los Andžele esančiai parduotuvei, kuri prekiauja naujais ir dėvėtais sportbačiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)