Neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ jis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įamžinta kaip jis daugiau nei perpus jaunesnei merginai įteikė prabangią gimtadienio dovaną.

G. Vacchi mylimai merginai padovanojo naujutėlį juodos spalvos visureigį „Range Rover“. Panašu, kad dabar vyras yra laimingesnis nei bet kada ir savo moteriai negaili nei dėmesio, nei prabangių dovanų.


Šis vaizdo įrašas sulaukė daugybės paspaudimų „patinka“ ir susižavėjusių žinomo vyro gerbėjų komentarų. Daugelis stebėjosi tokiu dėmesio ženklu merginai. Panašu, kad susižavėjimo neslėpė ir pati Sharon. Pamačiusi brangų automobilį ji nesulaikė ašarų.


Perpus jaunesnė milijonieriaus mylimoji – 25-erių Sharon Fonseca – iš Venesuelos kilęs modelis, aktorė ir žurnalistė. Taip pat ją galima vadinti verslininke, nes jauna moteris jau turi savo papuošalų liniją ir beveik milijono sekėjų būrį Instagrame.

Milijonierius garsėja itin ekstravagantišku gyvenimo būdu, kurį demonstruoja socialiniuose tinkluose. Jis įvairiomis transporto priemonėmis šokinėja į baseiną, daug keliauja asmeniniu lėktuvu, demonstruoja ištreniruotą kūną ir jį nuolat supa figūringų gražuolių būrys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)