Dokumente nurodoma ne tik jų amžinojo poilsio vieta, bet ir laidojimo būdas – laidojimas žemėje. Taip pat nurodyta laidotuvių data – vasario 7-oji. Tai reiškia, kad su krepšinio legenda ir jo dukra artimieji bei bičiuliai atsisveikino privačioje ceremonijoje.

Mirties liudijimai išduoti netrukus po to, kai K. Bryanto našlė Vanessa Bryant emocijų kupiname įraše papasakojo apie savo bandymus susitaikyti su vyro ir dukters Giannos mirtimi.

Pirmadienį „Instagram“ pasidalintame įraše Vanessa teigė netrokštanti rašyti apie savo jausmus, tačiau visgi norinti tą padaryti, kad galėtų padėti kitiems su artimųjų netektimi susiduriantiems žmonėms, rašo people.com.


„Mano smegenys atsisako pripažinti, kad ir Kobe, ir Gigi nebėra. Negaliu tuo pačiu metu suvokti fakto apie jų abiejų mirtį. Mėginu suprasti, jog Kobe nebėra, tačiau visas mano kūnas atsisako pripažinti, kad daugiau nebematysiu savo Gigi. Tai atrodo neteisinga“, – rašė 37-erių Vanessa.

„Kodėl aš turiu galimybę nubusti ir gyventi, o mano mergaitė šios galimybės nebeturi? Esu tokia įsiutusi. Jai dar visas gyvenimas buvo prieš akis. Tačiau aš suprantu, kad privalau būti stipri dėl savo trijų dukterų“, – pridūrė V. Bryant.

Vanessa taip pat pasidalijo krepšinio žurnalo „Slam“ vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos Giannos – kylančios sporto mokyklos „Mamba Sports Academy“ žvaigždės – žaidimo akimirkos. Įraše įamžintas ir K. Bryantas, treniravęs jauną daug žadančią komandą.

„Aš nirštu, kad negaliu būti su Kobe ir Gigi, bet esu dėkinga, jog galiu būti su Natalia, Bianka ir Capri“, – apie savo 17-metę, trimetę ir septynių mėnesių amžiaus dukteris rašė K. Bryanto našlė.

„Žinau, kad tai, ką jaučiu, yra normalu. Tai gedėjimo proceso dalis. Tiesiog norėjau tuo pasidalyti – galbūt kažkas taip pat išgyvena panašią netektį. Dieve, kaip norėčiau, kad jie būtų su manimi ir šis košmaras baigtųsi. Meldžiuosi už visas šios siaubingos tragedijos aukas, to prašau ir jūsų“, – pridūrė Vanessa.

Šeštadienį V. Bryant pasidalijo mielu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip mažoji 7 mėnesių Capri Kobe mokosi savarankiškai stovėti.


Pasak „Los Angeles Times“, K. Bryanto ir G. Bryant atminimui pagerbti skirta ceremonija vyks vasario 24-ąją, pirmadienį, Los Andželo „Staples Center“ arenoje. Renginyje taip pat bus pagerbtos ir kitos septynios sausio 26-osios sraigtasparnio katastrofos aukos: Johnas Altobelli, Keri Altobelli, Alyssa Altobelli, Sarah Chester, Payton Chester, Christina Mauser ir pilotas Ara Zobayanas. Daugiau detalių apie atminimo renginį neskelbiama.

Vasario 24-oji – reikšminga data Bryantui šeimai: Giannos numeris „Mamba Sports Academy“ buvo 2, o K. Bryanto antrojoje jo karjeros pusėje – 24.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)