„Ji atrodė išlaikiusi savo stilių, tačiau kartu ir visiškai kitaip. Ji buvo graži, bet beveik neatpažįstama“, – „People“ apie žvaigždę sakė vienas šaltinis. Adele laikėsi griežto mitybos ir sporto režimo – tai jos naujojo, sveiko, gyvenimo būdo dalis.

Žinoma Lenkijos televizijos laidų vedėja Kinga Rusin „Instagram“ pasidalino nuotrauka, kurioje įamžintos jiedvi su Adele, suteikdama gerbėjams galimybę žvilgtelėti į blizgučiais ir gyvūnų raštais išdabintą žvaigždės suknelę. Nuotraukos prieraše K. Rusin atskleidė, kad nematyti, tačiau Adele yra įsispyrusi į šlepetes, kurias gavo prie įėjimo.

„Kalbėjausi su Adele apie... batus. Visi prie įėjimo gavo šlepetes. Kalbėjausi su Adele apie savo aukštakulnius (ji ragino mane įsispirti į šlepetes, į kurias pati buvo įsispyrusi)“, – rašė K. Rusin.

Kitas šaltinis pasakojo, kad žvaigždė „atrodė ryški ir tokia aukšta“, pastebėjo, jog jos „lieknas liemuo, o dailią smėlio laikrodžio figūrą paryškino žvilganti leopardo rašto suknelė“. Šaltinis taip pat pridūrė, kad „Adele nusiavė batus ir ėmė šokti. Kurį laiką ji sėdėjo drauge su Nicole Richie – jiedvi šnekėjosi“.

Sausį vienas šaltinis „People“ pasakojo, kad Adele sporto veiklos susideda iš jėgos ir ištvermės bei visam kūnui skirtų pilateso treniruočių. Dainininkė, kuri, kaip manoma, 2020-aisiais džiugins naujais kūriniais, didžiausią dėmesį skiria geros savo ir septynmečio sūnaus Angelo, kurio susilaukė su buvusiu vyru Simonu Koneckiu, sveikatos būklės palaikymui.

Adele

„Paprasta atkreipti dėmesį vien į jos fizinius pokyčius, bet iš tiesų įvyko daugiau dalykų. Ji pasiekė tokį tašką, kai nebesijautė gerai. Adele suprato, kad reikia kažką keisti – ji nori būti pati sveikiausia mama“, – „People“ pasakojo šaltinis.

„Savo svorio metimo kelionėje Adele buvo susitelkusi į tai, kaip galėtų tapti sveikesne ir kaip galėtų geriau elgtis su savo kūnu. Dėmesys niekada nebuvo sutelktas į svorio metimą. Svoris nukrito, nes ji liovėsi vartoti alkoholį ir valgo sveikesnį maistą. Tačiau dabar ji džiaugiasi ir fiziniais pokyčiais. Ji pasikeitė, ji vilki kitokius drabužius ir apskritai atrodo laimingesnė“, – pridūrė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)