Karalienė Elžbieta II, kaip pranešė „The Sunday Times“, kreipėsi į titulo „karališkoji didenybė“ atsisakiusius Sasekso didikus su prašymu prisijungti prie karališkosios šeimos per kovo 9 d. numatytas Tautų Sandraugos dienos mišias Vestminsterio abatijoje.

Tikimasi, kad 38-erių Meghan ir 35-erių Harry apsilankys iškilmėse, be to, atvyks į jas su 10 mėnesių ką tik sulaukusiu sūneliu Archie, informuoja portalas PEOPLE.

Po iškilmingo renginio pora sugrįš į Kanadą – šalį, kurioje pradėjo naują, nuo priedermės oficialiai atstovauti karališkajai šeimai atsietą gyvenimo etapą.

Trijų asmenų šeima įsikūrė 14 mln. dolerių (12,8 mln. eurų) vertės rezidencijoje Vankuverio saloje. Meghan čia dažnai iškylauja su skaliku Guy bei Labradoro retriveriu ir į valias mėgaujasi nuostabiausiu kraštovaizdžiu.

„Jie džiaugiasi ramiu gyvenimu, – portalui PEOPLE sakė porai artimas asmuo. – Jie daug vaikšto, užsiiminėja joga, Meghan gamina valgį. Jie tikri namisėdos, puikiai leidžiantys laiką su Archie ir šunimis augintiniais.“

Praeitą savaitę šiedu namisėdos nuvyko į Majamį. Dalyvavimas privačiame renginyje buvo pirmas poros viešas pasirodymas po sprendimo atsisakyti aukščiausio rango karališkosios šeimos narių statuso.

Portalo PEOPLE duomenimis, Harry renginyje tikrai pasakė kalbą. 10-ies mėnesių atžalos tėvas, esą, dalijosi asmeniniais išgyvenimais, patirtais netekus motinos, princesės Dianos, taip pat užsiminė apie sprendimą „išstoti“ iš karališkosios šeimos. Kaip buvo skelbta „The Times“, renginyje kalbėjo ir Meghan. Neabejotinu jos kalbos leitmotyvu, esą, tapo meilės sutuoktiniui tema.

Naujuoju gyvenimo etapu Meghan gavo progą atsidurti arčiau savo bičiulių rato, taip pat Los Andžele gyvenančios motinos Doria‘os Ragland.
D. Ragland yra socialinė darbuotoja ir jogos instruktorė. Prieš sensacingą Meghan ir Harry pranešimą ji leido su pora atostogas, o vėliau tapo nuolatinio palaikymo šaltiniu.

„[Meghan], be abejo, sulaukia nemažai palaikymo iš savo motinos“, – sakė Meghan artimas asmuo.

Nors dabartiniu, t. y. pereinamuoju, laikotarpiu kyla daug klausimų, susijusių su Harry ir Meghan, porai svarbiausia – būti geriausiais tėvais sūnui Archie.

„Archie teikiamas besąlygiškas prioritetas. Juo visomis išgalėmis rūpinamasi ir šeimai skiriama daugiausia dėmesio. Archie – laimingas vaikas – jis mėgsta juoktis, – sakė porai artimas šaltinis. – Archie ir Harry puikiai leidžia laiką kartu, o Meghan – nuostabi motina. Ji labai uoliai rūpinasi sūnumi. Jie stengiasi elgtis taip, kaip daugelis tėvų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)