Ir tik dabar, atlikus išsamius tyrimus, paskelbtos galutinės jauno vyro skrodimo išvados.

Nustatyta, kad jis mirė apsinuodijęs heroinu. Trisdešimtmečio organizme rasta alkoholio ir nemažai vaistų (vienas iš jų naudojamas perdozavus narkotikų).

Tą dieną, kai N. Gordonas mirė, policijos pareigūnai jauną vyrą paryčiais be sąmonės rado jo kambaryje „Sheraton“ viešbutyje Meitlando mieste Floridos valstijoje. Jis buvo skubiai nuvežtas į artimiausią ligoninę, bet ten mirė.

Bobbi Kristina, Nick Gordon

N. Gordono advokatas Joe S. Habachy sausį žurnalistams sakė, kad jo klientas labai stengėsi įveikti priklausomybę svaigalams. Nuo tada, kai buvo dar paauglys, juo daugiau nei motina rūpinosi W. Houston.

Paskutiniais gyvenimo metais N. Gordonui buvo iškelta byla dėl jo buvusios merginos Bobbi Kristinos mirties. Merginos artimieji teismui tvirtino, kad vaikinas jai 2015 metų sausio 30 dieną „sugirdė sąmonę atėmusį kokteilį“, o tada paguldė veidu žemyn vonioje, rašė „Los Angeles Times“.

Mergina buvo nuvežta į ligoninę, kur po pusmečio taip ir neatgavusi sąmonės mirė. Teismas pripažino N. Gordono kaltę, nes šis nepasirodė dviejuose teismo posėdžiuose, ir nurodė jam sumokėti 36 mln. dolerių.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)