Kalbėdamas Kolumbijos universitete susirinkusiai publikai JAY-Z mėgino nupasakoti savo santykių su K. Bryantu pobūdį, rašoma portale „People“.

„Kobe buvo iš tų, kurie mane gerbė“, – sakė JAY-Z.

Reperis pridūrė, kad su K. Bryantu yra praleidęs nemažai laiko. Paskutinis judviejų susitikimas, anot JAY-Z, įvyko pasitinkant Naujuosius metus jo namuose.

„Tokio laimingo kaip tada anksčiau jo nebuvau matęs“, – sakė reperis ir pridūrė, kad per vieną iš paskutinių pašnekesių su „Lakers“ žaidėju buvo kalbėta apie jo dukterį Gianną ir jos gabumus krepšinio aikštelėje.

„Vienas iš paskutinių dalykų, kuriuos man pasakė, buvo tai, kad turiu pamatyti, kaip Gianna žaidžia. Tai taip pat vienas iš skausmingiausių dalykų, kadangi jis ja labai didžiavosi. Jo veido išraiška buvo tokia, kad į jį pažvelgęs pasakiau: „O, ji bus geriausia pasaulio krepšininkė.“ Jo nuotaika buvo labai pakili. Todėl dabar yra taip sunku“, – kalbėjo reperis.

Jay-Z ir Kobe Bryantas

„Mane ir žmoną žinia [apie jų mirtį] siaubingai pribloškė. Tai yra viskas, ką galiu pasakyti. Tai buvo tiesiog puikus žmogus, radęs sau tinkamiausią vietą“, – kalbėjo JAY-Z.

Po sraigtasparnio sudužimo socialiniame tinkle „Instagram“ Beyonce paviešino kelias kiek anksčiau darytas K. Bryanto ir Giannos nuotraukas. Praeitą savaitę įkeltą K. Bryanto ir Giannos nuotrauką Beyonce papildė prierašu: „Aš ir toliau uoliai už jus melsiuosi. Be galo tavęs trūksta.“

JAY-Z pasakyti žodžiai paskatino ir kitus prisiminti, kaip su K. Bryantu yra kalbėję apie talentingą jo dukterį.

Krepšininko ir jo dukters atminimas buvo pagerbtas praeitą penktadienį per pirmas „Lakers“ varžybas po sraigtasparnio sudužimo. Katastrofa taip pat pareikalavo Johno, Keri ir Alyssos Altobelli, Payton ir Sarah‘os Chester, Christinos Mauser ir piloto Aros Zobayano gyvybių.

Pagaliau prabilusi K. Bryanto žmona užsiminė, kad paskelbė „Instagram“ keletą žinučių, primenančių apie amžinatilsį savo vyrą ir dukterį.

Trečiadienį vakare ji įkėlė keletą vaizdo įrašų, nufilmuotų per Giannos mokykloje vykusią pagerbimo ceremoniją. Taip pat paviešino antru numeriu pažymėtų dukters marškinėlių atvaizdą. Šalia parašė: „Mano, mergaite! Myliu tave! Ilgiuosi tavęs. Leidai mums suprasti, kad jokia švelnumo išraiška nėra perdėta. Mama tavimi didžiuojasi ir visada didžiuosis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)