Priėmimas vyks Bakingamo rūmuose. Pasak rūmams artimų šaltinių, pati vestuvių ceremonija vyks netoliese. Jai gali būti pasirinkta Karališkoji karinė koplyčia, dar vadinama Sargybinių koplyčia – tai kitoje nei rūmai kelio pusėje esanti bažnyčia.

2011-aisiais Princas Williamas ir Kate Middleton po savo karališkųjų vedybų ceremonijos Vestminsterio abatijoje priėmimą taip pat rengė Bakingamo rūmuose.

Skirtingai nei Kate, Meghan Markle ir princesės Eugenie karališkosios vestuvės, Beatrice šventė, pasak šaltinio, bus „kukli“ – būtent to pora visą laiką ir norėjo.

Vestuvės bus surengtos po kasmetinių karalienės vakarėlių Bakingamo rūmų sode, vyksiančių gegužės viduryje. Beatrice ir jos sesuo Eugenie veikiausiai dalyvaus viename iš senelės vakarėlių.

Apie sužadėtuves rugsėjį pranešę Beatrice ir E. M. Mozzi gruodį šį įvykį pažymėjo prašmatniu vakarėliu Londone. Nors tarp svečių buvo keletas žymių poros bičiulių, būsimos nuotakos motina Sarah Ferguson ir sesuo princesė Eugenie, Beatrice tėvas princas Andrew renginyje nedalyvavo.

Princas Andrew vakarėlį, kurį „Chiltern Firehouse“ surengė E. M. Mozzi motina, veikiausiai praleido dėl tebesitęsiančių kalbų, susijusių su princo ryšiais su dėl seksualinio išnaudojimo kaltintu Jeffrey Epsteinu. Po to, kai Beatrice pranešė džiugiąją naujieną, jos tėtis atsidūrė antraštėse dėl draugystės su liūdnai pagarsėjusiu verslininku, nusižudžiusiu kalėjime. Lapkritį princas Andrew paskelbė, kad „atsitraukia nuo viešųjų pareigų“.

Karališkiesiems rūmams artimas šaltinis „People“ tvirtino, kad, nepaisant skandalo, princas Andrew dukters vestuvėse tikriausiai vaidins svarbų vaidmenį.

„Neabejoju, kad jis palydės dukterį prie altoriaus. Tėčio vaidmuo jos gyvenime labai svarbus. Ji yra didžiausia jo palaikytoja“, – teigė šaltinis.

„Dabar jie iš tiesų išgyvena sunkų metą. Beatrice niekuomet nedaryto kažko, kas galėtų įskaudinti jos tėvą. Jie visada vienas kitą palaikys“, – pridūrė šaltinis.

Beatrice apie sužadėtuves su multimilijonieriumi nekilnojamo turto magnatu pranešė rugsėjį. Jiedu susižadėjo kelionės į Italiją metu.

Pora savo pranešime teigė: „Esame nepaprastai laimingi galėdami pasidalinti žinia apie ką tik įvykusias mudviejų sužadėtuves. Labai džiaugiamės, kad drauge leisimės į šį gyvenimo nuotykį ir nekantraudami laukiame vestuvių. Mūsų pomėgiai ir vertybės labai panašūs, tad mes žinome, kad šis faktas užtikrins, jog mūsų lauks daugybė sėkmingų metų drauge, kupinų meilės ir laimės“.

Edoardo iš ankstesnių santykių su Dara Huang turi sūnų.

„Edo ir Beatrice linkiu paties geriausio ir nekantraudama laukiu, kol mūsų šeimos susijungs“, – pranešime tvirtino D. Huang.

2018-ųjų lapkritį pasigirdo spėlionių, kad Beatrice ir Edoardo užmezgė santykius. Edoardo yra Beatrice šeimos draugas, tvirtina artimas šaltinis. Nors sklandė gandai, kad jiedu susipažino neseniai, iš tiesų Edoardo ir Beatrice pažinojo vienas kitą ilgus metus, tad, draugų teigimu, jiems neabejotinai neprireikė oficialių pristatymo tėvams procedūrų.

Edoardo yra Christopherio Shale‘o posūnis. Ch. Shale‘o pavardė atsidūrė antraštėse 2011-aisiais, kai mirė Glastonberio muzikos festivalyje. Su buvusiu Didžiosios Britanijos premjeru Davidu Cameronu bendravęs Ch. Shale‘as buvo senas princo Andrew ir Sarah Ferguson, Beatrice tėvų, draugas. Beatrice jo posūnį pažinojo seniai ir drauge su tėvais dalyvavo Ch. Shale‘o laidotuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)