Per dvylikos minučių trukmės pasirodymą Shakira ir J. Lopez atliko daugiau nei 20 dainų. Ekspertai sako, kad po kelerių metų pertraukos „Super Bowl“ pasirodymas vėl buvo toks, koks ir turi būti – spalvingas, griausmingas ir su lengvu kičo prieskoniu.

Skirtingai nuo 2018 metų Justino Timberlake‘o ir 2019 metų „Maroon 5“ pasirodymų, J. Lopez ir Shakira šiais metais pasiūlė tikrą bombą – tiek Las Vegasą primenančio blizgesio, tiek kvapą gniaužiančios choreografijos, tiek didžiausių savo hitų. Maloniai nustebino ir gyvas atlikimas.

„Hola, Majami“, – su susirinkusiais pasisveikino Shakira, pasirodymą pradėjusi savo daina „She Wolf“, po kurios sekė roko dvasia persmelkta „Empire“. Svarbu paminėti ir „Led Zeppelin“ kūrinio „Kashmir“ interpretaciją. Cardi B hito „I Like It“ versijai ant scenos ji duetui pasikvietė dainininką iš Puerto Triko „Bad Bunny“, o šešių minučių trukmės savąją pasirodymo dalį užbaigė savo didžiausiu hitu „Hips Don‘t Lie“. Panašu, kad 43 metų dainininkė iš Kolumbijos tiesiog sutverta scenai ir tai dar kartą įrodė.

Antroji „Super Bowl“ pertraukos pasirodymo dalis priklausė J. Lopez, kuri pasirodė dainuodama ant „Empire State Building“ kopijos viršaus. Dainininkė pademonstravo ne tik puikius vokalinius sugebėjimus, bet ir šokių aplink stulpą įgūdžius, kurių išmoko filmuodamasi juostoje „Hustlers“. Kartu su ja scenoje dainas „Que Calor“ ir „Mi Gente“ atliko dainininkas iš Kolumbijos J Balvinas. Vėliau vienuolikmetė jos dukra Meme Maribel Muniz padėjo atlikti hitų hitą „Let‘s Get Loud“.

Pasirodyme akimirkai neišvengta ir politikos. Emme dainuojant ištrauką iš Bruce Springsteeno „Born In The USA“, J. Lopez apsigaubė Puerto Riko vėliava. Tai buvo akivaizdus bandymas įkasti apatiškiems JAV prezidento Donaldo Trumpo administracijos veiksmams bandant padėti 2017 metais nuo dviejų uraganų smarkiai nukentėjusiai salai.

J. Lopez, kuri yra kilusi iš Puerto Riko, salai skyrė 1 mln. dolerių iš savo pajamų, gautų koncertuojant Las Vegase.

„Nepaisant visko, pasirodymas iš esmės turi būti „visus įtraukiantis trankus vakarėlis, vienijantis visas kultūras“, – dar prieš pasirodymą praeitą savaitę per spaudos konferenciją kalbėjo Shakira.

Dainininkės pažadas buvo išpildytas su kaupu – pasirodymo metu buvo galima išgirsti nemažai skirtingų muzikos stilių: nuo regatono ir salsos iki hiphopo ir afrikietiškų ritmų.

J. Lopez ir Sharika scenoje kartu pasirodė tik pačiame pasirodymo finale, kartu jos atliko šventinę „Waka Waka“ versiją. Ši daina buvo oficialus 2010 metais vykusio Pasaulio futbolo čempionato himnas.

Pasirodyme prisiminta ir tragiškai žuvusi krepšinio legenda Kobe Bryantas. J. Lopez dukrai atliekant pirmąsias dainos „Let‘s Get Loud“ eilutes, didžiulis kryžius geltona ir violetine spalva (tai K. Bryanto komandos Los Andželo „Lakers“ spalvos) apšvietė Majamio „Hard Rock“ stadioną.

Prieš pasirodymą J. Lopez sakė, kad pagerbti K. Bryantą savo pasirodyme norėjo nuo pat tos akimirkos, kai iš savo sužadėtinio Alexo Rodriguezo sužinojo apie jo žūtį.

„Buvau repeticijoje, kai atėjo Alexas ir su ašaromis akyse pasakė: „Tu nepatikėsi, kas nutiko“. Jis buvo sugniuždytas. Manau, kad ši netektis palietė visus, nes dar kartą priminė, koks trapus gyvenimas, ir kaip turėtume branginti kiekvieną jo akimirką“, – pridūrė dainininkė.

Pasirodymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)