Jau anksčiau buvo rašoma, kad jos ir žinomo prodiuserio tuoktuvės įvyko praėjus 30 metų nuo pirmojo jųdviejų pasimatymo. Pora ilgus metus buvo pažįstama ir šis žingsnis atrodė apgalvotas.

Tačiau "Gelbėtojų" žvaigždė neseniai pranešė, kad bus labai dėkinga už palaikymą, nes jiedu su J. Petersu priėmė sprendimą būti atskirai tam, kad nuspręstų, ko nori iš gyvenimo ir vienas kito.

Daugiau savo santykių ir tokio staigaus išsiskyrimo jiedu nekomentavo.

Jis yra garsus kino prodiuseris, kurio darbų sąraše – filmai „Taip gimė žvaigždė" bei „Batmenas". Vyras iš prieš tai buvusių santykių turi penkis vaikus, P. Anderson – du.

P. Anderson prieš tai buvo ištekėjusi keturis kartus, jos buvę vyrai – Tommy Lee, Kid Rock ir Rickas Salomonas (už pastarojo tekėjo du kartus).

Užsienio spauda išsiaiškino, jog P. Anderson ir J. Petersas susitikinėjo prieš tris dešimtmečius, jiedu susipažino „Playboy" viloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)