K. Middleton figūra – tokia, kokios nepastebėti neįmanoma, taigi įminti jos paslaptį norėtų ne vienas. Ji visada atrodė labai gerai, tačiau dabar, kai yra trijų atžalų mama, gerbėjams jos tobulos kūno linijos daro dar didesnį įspūdį.

Šiame straipsnyje norima atsakyti į esminį klausimą, ar K. Middleton dieta saugi. Pirmiausia išsiaiškinkime, kokio mitybos plano laikosi Kembridžo kunigaikštienė, ir kokią sporto programą taiko, nes, kad ir ką ji darytų, tai neabejotinai veikia.

Ką valgo Kate Middleton?

Jeigu tikėtume, ką rašo „The Daily Mail“, Kate Middleton maitinasi labai sveikai, visą dieną ji laikosi griežto režimo. Remiantis portalo duomenimis, kunigaikštienė pusryčiams gaminasi sveiką tirštąjį kokteilį, o pietums renkasi dubenį daug antioksidantų turinčių salotų. Tas pats portalas tik kitame straipsnyje teigia, kad „bent vieną dieną per savaitę“ K. Middleton renkasi tik žaliavalgišką maistą, pavyzdžiui, arbūzų salotas ar sevičę.

Teigiama, kad tokie mitybos pasirinkimai – jos švytinčios odos ir nepriekaištingos figūros paslaptis.

Visų trijų nėštumų metu K. Middleton vargino labai sunkus pykinimas. Skelbiama, kad moteris kreipėsi į hipnoterapijos specialistus, padėjusius priaugti reikiamą svorį. Nors kone visą laiką negalavo ir praktiškai visai nenorėjo valgyti, princo Williamo žmona sėkmingai laikėsi „visavertės dietos“ ir valgė daug „avokadų, uogų ir avižinių kruopų“.

Bent jau tokią paslaptį „New Idea Magazine“ išdavė artima kunigaikštienės draugė Jessica Hay.

K. Middleton ne tik pati maitinasi sveikai, bet ir mėgsta sveikais patiekalais pamaloninti draugus ir mylimus žmones, dar 2012 metais rašė „Vanity Fair“. Šaltinis, kurį ir kalbino žurnalo žurnalistais, atskleidė, kad K. Middleton kone visada maisto produktus perka pati, Kalėdoms draugams ir giminaičiams dovanoja pačios virtų džemų, o vakarienei dažnai gamina princo Williamo mėgstamą patiekalą – keptą viščiuką.

Be to, pasirodo, kunigaikštienė mielai lankosi vietos aludėje, kur, kai jos sutuoktinis geria alų, pasimėgauja taure baltojo vyno.

Kate Middleton

Ar Kate Middleton tikrai savo šeimai pati gamina maistą?

Bėgant metams, tapo aišku, kad Kate Middleton išsaugojo labai daug visai nekarališkų įpročių. Vienas iš tokių – gyventi kuo normalesnį ir paprastesnį kasdienį gyvenimą. Tai jai pavyksta gaminant maistą, nors princo Williamo šeima gali naudotis ir geriausių virtuvės šefų paslaugomis.

„Šiuo metu Kate namuose labai daug gamina. Svarbu nepamiršti, kad jos gyslomis teka ne karališkas kraujas. Ji kilusi iš įprastos šeimos, namuose visada pati gamindavo maistą. Nuolat girdžiu, kad Williamui labai patinka leisti laiką su šeima, jie visi kartu valgo prie virtuvės stalo kaip normali šeima. Esu tikra, kad jie labai dažnai taip daro“, – dar 2005 metais sakė daug metų Kensingtono rūmuose dirbusi britų virtuvės šefė Carolyn Robb.

2016 metais Kembridžo kunigaikštienė pati patvirtino, jog kiekvieną dieną gamina.

Kate Middleton

„Williamui dažniausiai tenka valgyti būtent mano gamintą maistą“, – per labdaros renginį prisipažino Kembridžo kunigaikštienė. Jos sutuoktinis suskubo pridėti: „Todėl esu toks lieknas“. Taigi, K. Middleton – paprasta mama, kuri šeimai gamina maistą, ir kartais sulaukia valgytojų kritikos.

Kembridžo kunigaikštienė ir sportas

Tokia pati disciplina, kaip ir prie puodų, K. Middleton galioja ir sportuojant.

„Kate labai patinka sportas. Tiek ji, tiek jos jaunesnė sesuo Pippa labai rūpinasi savo figūromis ir gera forma. Jų mama Carole taip pat neatsilieka – ji atrodo tiesiog puikiai“, – „The Daily Mail“ teigia viena šaltinis.

Remiantis pranešimais, K. Middleton mankštos tokios intensyvios, jog galėtų lygintis su kariuomenės pasiruošimu: ji bėgioja, dirba su svoriais, derina jogą ir pilatesą, mėgsta jėgos treniruotes. Kas palieka didžiausią įspūdį? O gi tai, kad visa tai ji atlieka be trenerio pagalbos – savarankiškai.

Seniau kunigaikštienė daugiausia sportuodavusi su seserimi Pippa. „Jos kaip reikiant liedavo prakaitą sporto salėje Kensingtono rūmuose, pradėdavo nuo širdies raumeniui skirtų pratimų, o tada pereidavo prie pratimų kojoms, sėdmenims, pilvo presui, sėdmenims“, – atskleidė šaltinis.

Kate Middleton

K. Middleton visada buvo labai atletiška, štai kodėl net ir karališkosios šeimos reikalais lankydamasi užsienyje ji stengiasi apsilankyti sporto salėje. Be to, moteris labai mėgsta slidinėti, yra lankiusi irklavimą, dažnai žaidžia tenisą. Pastaruoju metu intensyviai bėgioja – ir ne tik po parkus, bet ir paskui tris atžalas.

Panašu, kad K. Middleton daro viską, kad atrodytų ir jaustųsi gerai, o sveiki gyvenimo būdo pasirinkimai tik įkvepia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)