Kaip rašo insider.com, 38-erių J. Maraj iš pradžių buvo apkaltintas seksualiniu vaiko išnaudojimu ir pavojaus vaiko gerovei sukėlimu – tai nutiko 2015-aisiais. Prabėgus dvejiems metams, 2017-aisiais, J. Maraj buvo pripažintas kaltu dėl šių kaltinimų. Teismo procesas truko mažiau nei tris savaites.

Tuo metu J. Maraj advokatas tvirtino apskųsiąs nuosprendį, tikindamas, jog kaltinimus prasimanė aukos motina, siekdama 25 mln. dolerių (22,68 mln. eurų) išmokos. 2018-aisiais Long Alando teisėjas atmetė kaltinimais prisiekusiųjų aplaidumu pagrįstą apeliaciją dėl naujo teismo proceso.

Nukentėjusiosios motina atmetė teiginius, kad kaltinimai buvo suklastoti.

Nukentėjusioji, kuriai dabar yra 14 metų, savo liudijime teismui teigė, kad, kol jos motina dirbdavo, J. Maraj prievartaudavo ją keletą kartų per savaitę, kartais – dukart per dieną. Nukentėjusiosios teigimu, seksualinė prievarta prasidėjo 2015-ųjų balandį.

Kaip pranešama, N. Minaj ir jos brolis R. Maraj buvo artimi, kol nebuvo įrodytas šio kaltumas. Kai 2015-ųjų gruodį J. Maraj buvo pareikšti kaltinimai, popžvaigždė sumokėjo 100 tūkst. dolerių (90,7 tūkst. eurų) dydžio užstatą.

Tačiau, pasak šaltinių, įsibėgėjus R. Maraj teismo procesui, brolio ir sesers santykiai atvėso.

Prieš skelbiant nuosprendį R. Maraj advokatas perskaitė 2016-aisiais N. Minaj parašytą laišką, palaikantį jos brolį.

Šiame laiške N. Minaj savo brolį vadino „kantriausiu, švelniausiu, nuoširdžiausiu, nesavanaudiškiausiu žmogumi, kokį tik teko pažinoti“.

Netrukus po nuosprendžio N. Minaj aplankė savo brolį kalėjime, tačiau, kaip pranešama, taip pasielgė tik judviejų motinos labui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)