Tačiau visiškai netikėta ji nebuvo. Jau keliskart atlikėja atšaukė savo „Madame X“ gastrolių koncertus. Vienas jų – Lisabonoje – praėjusią savaitę dėl „milžiniškų skausmų“ atšauktas likus tik 45 minutėms iki pasirodymo pradžios. Detalių apie savo sužeidimus Madona nepateikė.

Pernai atlikėja savo publikai San Franciske pasakojo apie kelio skausmus ir raiščių plyšimą. Viename repeticijų vaizdo įraše Madoną neseniai buvo galima išvysti su kelio apsauga. „Kaip sužeista Madame apšyla pasirodymui... labai atsargiai“, – komentavo ji.

„Aš visad turiu klausytis savo kūno ir pirmiausiai paisyti savo sveikatos, – rašė atlikėja dabar. – Aš vėl labai apgailestauju, kad tenka kažką nuvilti. Prašau, patikėkite. Tai, kad turiu atšaukti šį šou, man yra skaudžiau nei manote. Dar kartą ačiū už supratimą“.

Kai kurie internautai įrašą komentavo širdelės simboliais ir linkėjimais sveikti. Tačiau ne visi buvo tokie supratingi. „Tai jau nėra normalu. Atšauk visas gastroles ir liaukis piktinusi gerbėjus“, – komentavo vienas vartotojas. Kitas rašė: „Rūpinkis savo kūnu ir atidėk arba atšauk gastroles. Kelių dienų atokvėpio nepakaks“.

Koncertas trečiadienį, kaip ir planuota, anot Madonos, įvyks.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)