„Išties manau, kad [kol tęsėsi santykiai] buvau tam tikros prievartos auka“, – sakė buvusi „Disney“ kanalo žvaigždė.

Žurnalistui pasiteiravus, ar turi omeny emocinę prievartą, S. Gomez atsakė teigiamai, rašo britų dienraštis „Daily Mail“.

„Taip, ir manau, kad brandesniame amžiuje teks rasti būdą, kaip tai suvokti“, – pasakė S. Gomez.

„Kadangi, žinoma, nenoriu ir toliau apie tai kalbėti, galiu didžiuodamasi pasakyti, kad jaučiuosi kaip niekada stipri ir manau radusi būdą, kaip tai užbaigti kuo taktiškiau“, – pareiškė S. Gomez.

Pirma užuomina apie J. Bieberį buvo ištarta kalbai pakrypus apie populiarią dainą „Lose You To Love Me“: dainininkė patvirtino, kad temą kūriniui padiktavo punktyriški jos santykiai su hito „Baby“ atlėkėju.

„Labai didžiuojuosi ta daina“, – kalbėjo S. Gomez.

„Man stigo garbingos santykių pabaigos, privalėjau rasti būdą, kaip pasakyti tai, ką norėjau pasakyti“, – toliau dėstė dainininkė.

„Ta daina nėra apie neapykantą: joje kalbu apie tai, kad patyriau šį tą gražaus ir niekada neketinu tvirtinti, kad buvo kitaip“, – aiškino S. Gomez.

„Buvo labai sunku ir aš laiminga, kad tai baigėsi“, – prisipažino ji.

J. Bieberio ir S. Gomez bendravimą 2011–2018 metais galima pavadinti besikartojančių suartėjimų ir išsiskyrimų tarpsniu.

Kai poros santykiai galutinai iširo, šoką sukėlė staigus J. Bieberio susidomėjimas modeliu Hailey Baldwin ir neilgai trukus įvykusios vedybos.

2019-ųjų rugsėjį socialiniame tinkle „Instagram“ J. Bieberis paviešino iš pažiūros nuoširdžią, gana ilgą žinutę, kurioje užsiminė apie tam tikras praeityje turėtas problemas.

Jis prasitarė vartoję gana stiprių narkotikų, žlugdęs santykius ir demonstravęs nepagarbą moterims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)