„Žinote, yra taip, tarsi susitikinėčiau su savimi, taigi, viskas klostosi išties puikiai. Nevaikštau į pasimatymus – myliu buvusį savo vyrą, o jis, nors yra gėjus, patenkina daugelį mano poreikių“, – sakė F. Drescher, turėdama omenyje Peterį Marcą Jacobsoną, iširus santuokai prisipažinusį, kad yra gėjus.

„Yra ir dar vienas bičiulis – „draugas su privilegijomis“, – atviravo aktorė ir pridūrė, kad tokių santykių jai daugiau nei pakanka.

„Tai žavinga ir nuostabu. Mes puikiai jaučiamės drauge, turime savus ritualus ir visada patiriame tuos pačius potyrius. Tikrai niekur nevaikštinėjame, nesilankome restoranuose, nevyksta jokių pasimatymų. Bet tai, ką darome, yra nuostabu“, – kalbėjo F. Drescher.

Ir ką gi pora veikia per tuos dukart per mėnesį įvykstančius susitikimus?

„Jis ateina, mudu pabendraujame, išsimaudome sūkurinėje vonioje, aš pagaminu kukio nors maisto, tada gulime lovoje, kartu žiūrime, tarkim, tenisą arba kokį nors filmą, kalbamės“, – pasakoja F. Drescher.

„Aišku, mes ir mylimės. Tai būna nuostabu ir suteikia man jėgų džiaugtis gyvenimu“, – pridūrė aktorė.

F. Drescher ir buvęs jos sutuoktinis P. M. Jacobsonas artimai bendrauja ir po skyrybų. 2011-aisiais leidiniui „People“ pora prisipažino palaikantys glaudžius santykius.

„Mes kartu dirbame, nueiname kur nors pavalgyti, kartu keliaujame. Jausmas toks, tarsi vis dar turiu žmoną“, – sakė 62-ejų P. M. Jacobsonas.

Praėjus porai metų po 21-us metus trukusios santuokos iširimo 1999-aisiais, P. M. Jacobsonas prisipažino F. Drescher, kad yra gėjus.

„Jis suvokė tikrąją savo orientaciją. Negaliu jo dėl to kaltinti“, – sakė F. Drescher.

„Lig šiol negaliu ištarti žodžio „gėjus“, bet prisipažinau Fran, kad susitikinėju su vyrais“, – prisiminė P. M. Jacobsonas.

F. Drescher į tai sureagavo ypač supratingai.

„Kai nugalėjau vėžį, į viską sugebu pažvelgti iš perspektyvos, – sakė ji užsimindama apie savo kovą su gimdos vėžiu. – Tiesiog norėjau, kad jis būtų laimingas.“

Iširus santuokai su P. M. Jacobsonu, seriale „Happily Divorced“ nusifilmavusi aktorė 2014-ųjų rugsėjį ištekėjo už mokslininko Shivos Ayyadurai. Ši santuokai ilgai netruko. 2016-aisiais pora išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)