Tiesa, sužibėti ar susigadinti įvaizdį ilgam įmanoma ne tik renkantis apdarą prestižinei ceremonijai. Ant raudonojo kilimo žurnalistų kalbinamos žvaigždės kartais paberia tokių išminties perlų, kad tai tampa beveik tautosaka.

Žinoma, interviu prieš ceremoniją gali tapti ir puikia platforma pasisakyti aktualiomis, net ir su muzika visai nesusijusiomis, temomis.

Spėjama, jog viena pagrindinių pokalbių temų šiemet taps seksualinis priekabiavimas. Negana to, kad šie skandalai purto kino industriją, garsiai nuskambėjo prieš pat „Grammy“ ceremoniją paviešinta nemaloni pačių organizatorių istorija.

Nušalinta muzikos apdovanojimų „Grammy“ vadovė atkirto Įrašų akademijai skundu, kuriame teigia, kad jai buvo atkeršyta, kai ji pranešė apie lytinį priekabiavimą ir diskriminaciją dėl lyties.

Pusmetį dirbusios Deborah Dugan, kurią Įrašų akademija praėjusią savaitę išvarė atostogų, advokatai antradienį pateikė skundą Lygių užimtumo galimybių komisijai (EEOC) dėl diskriminacijos. Skunde D. Dugan teigia, kad patyrė Įrašų akademijos vyriausiojo teisininko Joelio Katzo lytinį priekabiavimą, kurį prieš mėnesį taip pat aprašė elektroniniame laiške Akademijos žmogiškųjų išteklių departamento vadovui.

Kitos šiuo metu itin aktualios problemos, apie kurias itin mėgsta pasisakyti žvaigždės – rasizmas, moterų diskriminacija, globalinis atšilimas ir pan. Neseniai puikiai žinomas atlikėjas P Diddy viešai išsakė nuomonę, kad šie apdovanojimai niekuomet nebuvo draugiški juodaodžiams ir hiphopo muzikai. Tačiau kai kurie ceremonijos svečiai gali kalbėti bet kokia tema, tačiau juos išgirsti sunku – visą dėmesį nugvelbia apnuoginta krūtinė, gilus suknelės skeltukas ar mažai vietos fantazijai paliekantys apdarai.

Šiais metais nekantriai laukiama, kaip pasipuoš tokios įžymybės, kaip daugiausiai statulėlių pretenduojanti gauti Lizzo, Ariana Grande, Jennifer Lopez, po gydymosi reabilitacijos klinikoje grįžtanti Demi Lovato, Gwen Stefani, Cindy Lauper ir kiti puikiai pažįstami veidai.

Nuotraukų albume – raudonuoju kilimu žengiantys „Grammy“ svečiai (pildoma):

Ceremonijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)