A. Zavorotniuk kovoja su smegenų augliu. Žvaigždė viešumoje nesirodo nuo praėjusių metų pavasario, informuoja starhit.ru.

Rubliovkoje esančio reabilitacijos centro, kuriame buvo slaugoma aktorė, seselė tvirtina, kad dabar serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždę kažkur išvežė.

„Mano klientės palata yra šalia A. Zavorotniuk palatos. Anksčiau matydavau, kaip ją vežioja į procedūras, bet daugiau nebematau. Arba jos būklė pablogėjo ir ji yra prikaustyta prie lovos, arba ją išvežė. Mums, aišku, tokių dalykų niekas nepasakoja. Apie savo klientus žinome tikrai ne viską. Visgi faktas lieka faktu: anksčiau aktorė net lankydavo grupinius užsiėmimus ir baseiną, o dabar prapuolė“, – pasakojo darbuotoja.

Socialiniuose tinkluose pasirodė gandų, kad A. Zavorotniuk išgabeno į kitą kliniką, kur ją aplankė visa šeima.

Aktorės dukra savo gimtadienį atšventė klinikoje su mama.

Remiantis kitais duomenimis, šiuo metu moteris yra savo namuose Krekšino kaime. Namą ji įsigijo už keletą milijonų rublių ir ilgai atidavinėjo paskolą. Dabar garsenybė neturi jokių įsiskolinimų. Kaimo gyventojai kalba, kad A. Zavorotniuk artimieji buvo pastebėti vietos bažnyčioje krikštynų metu.

„Piotras ir Ana po krikštynų ceremonijos atvažiavo automobiliu, nors nuo namo iki bažnyčios – 10 minučių pėsčiomis. Tikriausiai nenorėjo atkreipti į save dėmesio ir atsakinėti į klausimus apie Nastios sveikatą. Jos artimieji tik kartą pasakė, kad tikisi stebuklo, ir nesileido į smulkmenas. Regis, švęstas vanduo yra vienas iš tokių stebuklų. Juk žmonės tiki jo gydomąja galia. Bažnyčioje jie ilgai neužsibuvo. Pasisėmė vandens ir iš karto išvažiavo“, – sakė kiti vietos bažnyčioje buvę žmonės.

Aktorės vyras Piotras Černyšovas daug dirba, kad išlaikytų šeimą ir apmokėtų žmonos gydymo išlaidas. Jis toliau dalyvauja Tatjanos Navkos ledo šou, nes už vieną pasirodymą ant ledo gauna apie 300 tūkst. rublių, taigi, per porą savaičių gali uždirbti keletą milijonų. A. Zavorotniuk šeima neorganizavo jokių pinigų rinkimo iš gerbėjų kampanijų. Tiesa, T. Navka nusprendė padėti kolegei.

„Piotro šeimoje – sunki padėtis, tačiau gyvenimas tęsiasi, reikia dirbti. Mano manymu, pasirodymai jam kaip tik išeina į naudą – jis apsikeičia energija su publika. Kaip žinote, aš pranešiau, jog visos lėšos, kurias įmonė uždirbs per baigiamąjį renginį, bus perduotos Piotro šeimai, nes Anastasija kovoja su sunkia liga“, – prižadėjo čiuožėja ir atidavė pinigus aktorės artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)