Buvę mylimieji neseniai vėl tapo pora, o tuoktuvės įvyko pirmadienį. Ceremonija vyko Malibu ir buvo itin slapta. Joje dalyvavo abiejų sutuoktinių atžalos.

Interviu „The Hollywood Reporter“ laimingas jaunikis sakė, kad jis galėjo turėti bet kurią pasaulio moterį, tačiau norėjo tik Pamelos.

„Aplink visur moterys, jos visos gražios. Galėjau rinktis bet kurią, tačiau 35 metus aš troškau tik Pamelos. Ji mane paverčia laukiniu, gerąja prasme“, – sakė J. Petersas, kuris prieš tai buvo vedęs keturis kartus.

Jon Peters

Jis yra garsus kino prodiuseris, kurio darbų sąraše – filmai „Taip gimė žvaigždė“ bei „Batmenas“. Vyras iš prieš tai buvusių santykių turi penkis vaikus, P. Anderson – du.

P. Anderson prieš tai buvo ištekėjusi keturis kartus, jos buvę vyrai – Tommy Lee, Kid Rock ir Rickas Salomonas (už pastarojo tekėjo du kartus).

Užsienio spauda išsiaiškino, jog P. Anderson ir J. Petersas susitikinėjo prieš tris dešimtmečius, jiedu susipažino „Playboy“ viloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)