Vieni aptarinėjo Melanios aprangą ir aiškinosi blizgaus lietpalčio kainą, kiti džiaugėsi poros apsilankymu renginyje. Tačiau akyliausi pastebėjo dar kai ką, vertą aptarimo.

Priežastis, dėl kurios netrukus ėmė ūžti socialiniai tinklai, – akimirka, kai, skambant valstybės himnui, M. Trump skubotu judesiu ištraukė savo plaštaką iš ją laikiusios prezidento rankos, rašoma portale popculture.com.

Prieš varžybų pradžią D. Trumpas su žmona išėjo į aikštę ir pamojavo miniai. Kai buvo atliekamas himnas, D. Trumpas paėmė sutuoktinę už rankos, tačiau ši tuojau pat ją atitraukė.

D. Trumpas, it sutrikęs, pasitaisė švarką. Visgi neilgai trukus pora vėl susikibo rankomis.

Šią akimirką galite pamatyti video, kurį įkėlė „Twitter“ vartotojai:

Kai kurie „Twitter“ naudotojai net ėmė skaičiuoti, kiek kartų pirmoji JAV ponia yra atsikibusi nuo šalies prezidento per įvairias ceremonijas. Internautai galėjo tik spėlioti, ką gi turėtų reikšti šitoks M. Trump gestas, tačiau akivaizdu, kad tai nerodo šiltų poros tarpusavio santykių ir gali būti laikoma savotišku moters „antausiu“ prezidentui.

Tai, jog Trumpų elgesys viešumoje senokai panašus į spektaklį, jau nieko nebestebina. Apie viešumoje demonstrujamus pašlijusius tarpusavio santykius ne kartą yra kalbėję ir kūno kalbos ekspertai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)