Remiantis kai kuriais šaltiniais, būtent socialiniuose tinkluose pora ir susipažino – pradėjo susirašinėti tame pačiame instragrame, skelbia užsienio žiniasklaida.

Skelbiama, kad R. Baisarovas pagal „Forbes“ patenka į turtingiausių Rusijos verslininkų sąrašą (2018 metais žurnalas jo turtą įvertino 900 mln. dolerių). Iš ankstesnių santykių verslininkas turi šešis vaikus, iš kurių vyriausia – 26 metų Kamilla, kurios motina modelis Tatjana Kovtunova, ir 21 metų sūnus Deni, kurį jam pagimdė dainininkė Kristina Orbakaitė.

Jeigu tikėtume žiniasklaida, A. Abubakarovos ir R. Baisarovo santuokai jaunosios tėvai pritarė. Skelbiama, kad verslininkas nebuvo oficialiai išsiskyręs su ankstesne žmona Madina Gaitajeva, nors kartu ir nebegyveno. Madiną jis vedė 2009 metais, porai gimė du sūnūs – Aminas ir Amiras.

Verslininko ir aštuoniolikmetės gražuolės santuoka įvyko pagal islamo tradicijas, o tai reiškia, kad faktiškai oligarchas dabar turi dvi žmonas.


Kaip pavyko išsiaiškinti žurnalistams, vestuvės įvyko tyliai, svečiai apie šventę neprasitarė. Nuotaka vestuvinę suknelę įsigijo viename iš Grozno vestuvinių suknelių salonų likus kelioms dienoms iki šventės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)