Prieš tai ant raudonojo kilimo B. Pittas sulaukė klausimo, ar susitiks su J. Aniston, į ką atsakė: „Susitiksime, ji gera mano draugė“.

Kai B. Pittui buvo įteiktas „Auksinis gaublys“ už geriausią antro plano vaidmenį Quentino Tarantino juostoje „Kartą Holivude“, J. Aniston negalėjo nuslėpti džiaugsmo – ji nuoširdžiai plojo.


Kultinio serialo „Draugai“ aktorė penkiasdešimtmetė J. Aniston per ceremoniją sėdėjo ne per toliausiai nuo B. Pitto, su kuriuo santuokoje išgyveno penkerius metus. Kameros ne kartą rodė jos laimingą veidą ir abejonių nepaliekančią kūno kalbą – aktorė nuoširdžiai džiaugėsi buvusio mylimojo sėkme.

Garsi pora, kurią dauguma laikė idealia, išsiskyrė 2005 metais.

Po 2020 metų „Auksinių gaublių“ ceremonijos tviteryje užvirė arši diskusija, kas dabar sieja šiuos aktorius. Vienas komentatorius parašė: „Man labiausiai patikęs epizodo, kai apdovanojimą atsiima B. Pittas, momentas buvo J. Aniston šypsena“.



„O Dieve, Aniston ploja Pittui“, – neslėpė džiaugsmo kitas. „Kodėl mes ir po šiai dienai norėtume, kad jie ir vėl būtų pora? Tikrai nežinau, bet labai to norėčiau“, – komentavo trečias.

Štai ką parašė dar vienas kino gerbėjas: „Kaip gali būti, kad Pittas ir Aniston atrodo kaip niekada gerai ir taptų karščiausia Holivudo pora?“. „Tiesą sakant, faktas, kad J. Aniston sėdėjo už Leo DiCaprio, labai iškalbingas – gal, sakydamas padėkos kalbą, jis žiūrėjo visai ne į Leo?“, – samprotavo kitas.

2005 metų skyrybų dokumentuose J. Aniston skyrybų priežastimi įvardijo nesuderinamus charakterių skirtumus. Skelbiama, kad idealia laikyta santuoka žlugo B. Pittui juostos „Ponas ir ponia Smithai“ filmavimo aikštelėje įsižiūrėjus kolegę Angeliną Jolie.

Visus „Auksinių gaublių“ apdovanojimų laureatus sužinoti galite paspaudę čia, o pamatyti, kaip ceremonijai puošėsi Holivudo žvaigždės – čia.

Ceremonijos akimirkos:

Apdovanojimų svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)