Kiekvienas panašus renginys yra ne tik kino apdovanojimai, bet ir stiliaus varžybos. Žmones ne ką mažiau nei statulėlių dalybos domina ir tai, kokius įvaizdžius, dizainerius bei mados namus pasirinko žvaigždės ir kuo šįkart sugebėjo nustebinti pastarieji.

Tiesa, niekada nebūna taip, kad svečiai nustebina tik gerąja prasme. Būna ir tokių, kurie gerokai prašovė pro šalį... Netrukus juos įvairdins žiniasklaida ir jiems gelbstintys stilistai.

Dailymail.com akimirksniu paskelbė, jog viena labiausiai prašovusių su suknele žvaigždžių - "Valentino" mados namų kūrinį pasirinkusi Jennifer Lopez. Pasak stilistų, 50-metė atlikėja ir aktorė atrodė kaip nevykusiai supakuota jau pasibaigusių Kalėdų dovanėlė.

Jennifer Lopez

Nemažai kritikos sulaukė ir Gwyneth Paltrow, kurios pasirinktas apdaras paliko nedaug vietos vaizduotei. Stilistams labiausiai užkliuvo suknelės spalva ir tai, kad žvaigždės pasirinktas kaklo papuošalas visiškai nedėrėjo prie ansamblio.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Na, o vakaro karalienės titulą pelnė Cate Blanchett, pasirinkusi pastelinės spalvos egiptietišką įvaizdį. Taip pat pagyrų sulaukė Jennifer Aniston, Scarlett Johansson bei Reese Witherspoon.

Cate Blanchett

Raudonuoju kilimu drauge su kitomis žvaigždėmis žengė ir lietuvė režisierė Dalia Ibelhauptaitė, kuri į renginį atlydėjo filmo „Rocketman“ režisierių, savo vyrą Dexterį Fletcherį. Pastarasis buvo pasipuošęs Juozo Statkevičiaus specialiai jam kurtu kostiumu.

Auksinių gaublių“ ceremonijos svečių stilių galite apžiūrėti nuotraukų albume, jis nuolat atnaujinamas ir pildomas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)