Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė savo septynerių mėnesių sūnų apavė minkštučiais „Ugg“ batais, kuriuos gavo dovanų Sidnėjuje prabėgus vos kelioms valandoms po to, kai buvo pranešta, kad pora laukiasi pirmojo vaiko.

Kaip rašo dailymail.co.uk, batus porai pirmąją karališkosios kelionės dieną įteikė Australijos generalgubernatorius seras Peteris Cosgrove‘as. Panašu, kad dabar jie jau pagaliau tinka Archie.


Naujoji nuotrauka užfiksuota Kanadoje: tėtis laiko besišypsantį vaiką, kuris taip pat mūvi kepurę su bumbulais ir rudą britų gamintojo „Boden“ striukę, kainuojančią 36 svarus (42 eurus).

Tai jau antras kartas, kai 35-erių Harry‘is ir 38-erių Meghan pademonstravo mėgstantys šį britų prekės ženklą – Archie buvo apvilktas „Boden“ megztiniu ir nuotraukoje, virtusioje šeimos kalėdine atvirute.

Naujoji Archie ir Harry‘io nuotrauka tapo svarbiausių 2019-ųjų akimirkų rinkinio dalimi.

Nuoširdumu trykštančiame kadre princas Harry‘is užfiksuotas stovintis prie ežero – manoma, kad tai buvo šeimos kalėdinio apsilankymo Kanadoje, Vankuverio saloje, metu. Harry‘is besišypsodamas žvelgia į tiesiog spinduliuojantį Archie.

Prie įrašo, kuris per pusvalandį surinko daugiau nei 260 tūkst. patiktukų, Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė rašė: „2019-ųjų apžvalga. Visiems linkime labai laimingų Naujųjų metų ir dėkojame už nesiliaujantį palaikymą!“.

Princas Harry su sūnumi

„Mes džiaugiamės galėję susitikti su daugybe žmonių visame pasaulyje ir negalime sulaukti, kol sutiksime dar daugiau kitąmet. Viliamės, kad 2020-ieji kiekvienam iš jūsų atneš sveikatą ir nesibaigiančią laimę. Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė“, – tęsė karališkoji pora.

Jiedu pridūrė: „Ypatinga padėka keliauja Chrisui Martinui ir „Coldplay“ už suteiktą leidimą panaudoti vieną jų dainų“.

Iš atskirų akimirkų sudėtas vaizdo įrašas rodomas skambant žymiajai „Coldplay“ dainai „Clocks“, kurioje yra tokie žodžiai: „Šviesos gęsta, ir manęs niekas neišgelbės. Mėginau plaukti prieš srovę, bet mane parklupdė. Aš maldauju, maldauju ir prašau“.

Kai kurie gerbėjai tvirtina, kad ši daina yra apie neviltį, bejėgiškumą ir abejones, mat jos pagrindinis veikėjas prašo jį išgelbėti.

Vaizdo įraše pateikiama užimtų ir veiklių Saseksų metų retrospektyva. Tarp vaizdų yra nuotrauka, kurioje besilaukianti Sasekso kunigaikštienė 2019-ųjų sausio 30 dieną užfiksuota Nacionaliniame teatre

Kitoje nuotraukoje matyti, kaip Harry‘is išdidžiai stovi šalia sero Davido Attenborough, savo brolio 37-erių Williamo ir 71-erių princo Charleso per pasaulinę naujo „Netflix“ serialo „Our Planet“ premjerą Gamtos istorijos muziejuje Londone.

Vaizdo įraše jaukiai prisimenami keli bendri Harry‘io ir Meghan pasirodymai, kai jiedu laukėsi vaikelio, pavyzdžiui, jų apsilankymas Maroke vasarį, kur pora susitiko su vietiniais vaikais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)