Manoma, kad 30-ies metų amžiaus vyras, kurį W. Houston pradėjo globoti nuo paauglystės, patyrė keletą širdies smūgių ir sausio 1 d. buvo skubiai nugabentas į intensyvios terapijos skyrių vienoje iš Floridos ligoninių, informuoja metro.co.uk.

Tą pačią dieną N. Gordono šeimos nariams buvo pranešta apie jo mirtį – gydytojams nepavyko vyro atgaivinti. Velionio brolis Jackas Walkeris Jaunesnysis patvirtino portalui „PEOPLE“, kad N. Gordonas mirė trečiadienį.

„Esame sukrėsti mano nuostabiojo brolio mirties, – pareiškime sakė jis. – Mano šeimos narių ir jo draugų širdyse atsivėrė tuštuma. Nicko gyvenimas nebuvo lengvas. Amžinai būsiu dėkingas Dievui, kad pačioje jo gyvenimo kelio pabaigoje galėjau laikyti jo ranką.“

B. K. Brown mirė 2015 m. liepos 26 d., praleidusi šešis mėnesius dirbtinėje komoje, sukeltoje radus merginą vonioje be sąmonės. Jai buvo 22-eji.

Mirties priežastis – panirimas, susijęs su apsvaigimu nuo narkotikų, tačiau tikslesnė įvykių eiga nebuvo nustatyta. Praėjus metams jos vaikinas N. Gordonas buvo pripažintas kaltu dėl merginos mirties ir B. K. Brown šeimos nariams turėjo sumokėti 36 mln. JAV dolerių.

N. Gordonas buvo artimas Houstonų šeimos draugas ir kartu su jais gyveno paauglystėje. Prieš judviejų sužadėtuves B. K. Brown jį vadino savo „vyresniuoju broliu“. 2014 m. pora paskelbė apie įvykusias vestuves, tačiau vėliau paaiškėjo, jog jie niekada nebuvo teisėtai susituokę.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)