Naujuosius 2020-uosius G. Vacchi sutiko su tamsiaplauke ir akivaizdžiai gerokai jaunesne moterimi. 52 metų verslininkas mylimajai skyrė ir jautrius žodžius, įrodančius, jog jo jausmai - gilūs.

„Gyvenime gali turėti daug prabangių dalykų, bet svarbiausia yra tai, su kokia dvasia ir su kuo jais daliniesi ir kaip juos vertini. Tai buvo ypatingiausia vakarienė mano gyvenime“, – prie vaizdo įrašo prirašė G. Vacchi.

Filmuke matyti, kaip pora vakarieniauja Maldyvuose ant vandenyno kranto, o paskui meiliai šoka ir bučiuojasi.

Vėliau paviešinta nuotrauka taip pat alsuoja meile.

„Kiekviena diena, praleista su tavimi yra palaima. Ačiū už ramybę, kurią suteiki kaskart ryte pramerkdama akis. Myliu tave, mano Reyna“, – toks prierašas puikuojasi prie nuotraukos iš Maldyvų.

Perpus jaunesnė milijonieriaus mylimoji - 24-erių Sharon Fonseca – iš Venesuelos kilęs modelis, aktorė ir žurnalistė. Taip pat ją galima vadinti verslininke, nes jauna moteris jau turi savo papuošalų liniją ir beveik milijono sekėjų būrį Instagrame.

Daugiau poros atostogų akimirkų - nuotraukų albume:

Neseniai italas sukėlė audrą internete, kai šokio metu ėmė plekšnoti apsinuoginusioms merginoms per užpakalius. Dėl nepadoraus elgesio vaizdo įrašas išplito žiniasklaidoje ir G. Vacchi sulaukė nemažo visuomenės pykčio. Tačiau vėliau jis pademonstravo humoro jausmą ir nusifilmavo dar viename filmuke, kur šoko apsirengęs moterimi, o jam per sėdimąją pliaukšėjo moterys.

Milijonierius garsėja itin ekstravagantišku gyvenimo būdu, kurį demonstruoja socialiniuose tinkluose. Jis įvairiomis transporto priemonėmis šokinėja į baseiną, daug keliauja asmeniniu lėktuvu, demonstruoja ištreniruotą kūną ir jį nuolat supa figūringų gražuolių būrys.

G. Vacchi prabangaus ir margo gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)