Painiava kilo, kai aktorė M. Williams susižadėjo su teatro režisieriumi Thomu Kailu, pora laukiasi vaikelio.

40 metų dainininkė M. Williams pirmadienį instagrame teisinosi, jog ji tikrai nesusižadėjo ir nesilaukia, ir pasveikino to paties vardo ir pavardės aktorę su džiugiais pokyčiais. Ji parašė, jog sveikinimai – iš tiesų šaunus dalykas, tačiau patikslino, jog jie skirti ne jai, nurodžiusi filmus, kurių žvaigždei jie ir turi būti skirti. Žinutę ji užbaigė lakonišku „OK, iki".

Michelle Williams

Tai jau ne pirmas kartas, kai dainininkei tenka savo gerbėjais aiškinti, jog vienokia ar kitokia žinia susijusi su kita Michele Williams.

Kai šviesiaplaukė M. Williams rugsėjį buvo įvertinta „Emmy" už darbą „Fosse/Verdon", kurį režisavo jos mylimasis, dainininkė M. Williams instagrame ėmė klausti, kodėl sulaukia tiek kritikos dėl aktorės pasakytos kalbos.

„Bandau išsiaiškinti, kodėl mane keikia dėl Michelle Williams pasakytos kalbos? Ir, jeigu ką, man ji pasirodė puiki, ji buvo nuoširdi. Tik štai prieš kelias minutes intragrame vienai moteriai, kurią, esą, nuliūdino mano žodžiai, pasakiau, kad man labai apmaudu, kad ją nuvyliau, bet nejaugi ji nematanti, kad aš juodaodė?", – rašė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją