„Mirė Galina Volček, dingo neatsiejama mūsų teatro, mūsų šalies ir mano šeimos dalis. Ji buvo Meistrė, mūsų draugė ir tikra senelė mūsų vaikams. Užuojauta Denisui ir Katiai. Trūksta žodžių“, – parašė Maksimas Galkinas.


„Visada stengiesi rasti tinkamiausius žodžius. Kad apsieitum be patoso ir formalumų... Tai – mano draugo Deniso mama. Šiandien jos nebėra... O mes vieni kitiems vėl sakome, kad jų – didžių, mylimų, svarbiausiųjų – lieka vis mažiau ir mažiau. Nesuprasdami, kad iš tiesų mažėja mūsų... Likite sveika, Galina Borisovna. Ačiū jums“, – parašė Ivanas Urgantas.

„Ačiū, mano brangioji Galina Borisovna, už man padovanotą laimę būti, kurti, vaidinti šalia Jūsų. Ačiū už jūsų meilę ir pasitikėjimą. Sunku patikėti, kad daugiau nebegalėsiu jūsų apkabinti. Kuo nuoširdžiausia užuojauta Denisui“, – parašė Kristina Orbakaitė.


Gruodžio 24 d. žiniasklaida pranešė, kad G. Volček paguldyta į vieną iš Maskvos ligoninių. Šaltinių teigimu, ligoninėje ją greitai ištiko koma.

Pirminiais duomenimis, G. Volček išvežė į ligoninę dėl širdies veiklos sutrikimo. Vėliau pranešė, kad jos būklė stipriai pablogėjo dėl abiejų pusių plaučių uždegimo.

G. Volček gimė 1933 m. gruodžio 19 d. 1972 m. ji tapo vyriausiąja teatro „Sovremennik“ režisiere, o 1989 m. – jo meno vadove. Ji vaidino daugelyje meninių filmų. 2014 m. G. Volček gavo „Auksinės kaukės“ apdovanojimą už indėlį į teatro meno plėtojimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)