Susekso kunigaikščiai šiemet nedalyvaus karališkojoje vakarienėje. Jiedu su savo mažyliu Archie pasirinko Kalėdas sutikti Kanadoje.

Siųsdama savo šventišką žinutę karalienė sėdi prie stalo apsupta artimųjų nuotraukų. Nuotraukose matyti jos vaikai, princas Williamas su šeima. Ant stalo taip pat stovi 1944 metais daryta karaliaus George'o nuotrauka bei dar keletas nuotraukų iš asmeninės karalienės kolekcijos.

Daugeliui sukėlė nuostabą, kad čia nematyti jos anūko Harry su žmona Meghan Markle ir vaikeliu. Tačiau galiausiai paaiškėjo, kad princo šeima tiesiog norėjo atitrūkti nuo dėmesio ir pasirinko šventes sutikti privačiai.

Rūmų atstovė taip pat patvirtino, kad tai nerodo jokio santykio su eilės į sostą pasikeitimu.

Tiesa, Meghan Markle ir princas Harry nepamiršo ir didžiųjų metų švenčių. Jie pasidalijo jaukiu savo šeimos kadru ir šventiška atvirute.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)