43-ejų metų amžiaus moteris „Instagram“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jos 48-erių metų amžiaus sutuoktinis pusnuogis kilnoja svarmenis.

„Labai didžiuojuosi, kad Sacha buvo nominuotas „Auksiniam gaubliui“ geriausio mini serialo aktoriaus kategorijoje, – rašė ji, turėdama omenyje „Netflix“ mini serialą „Šnipas“, kuriame S. B. Cohenas vaidina legendinį slaptąjį agentą Elį Coheną. – Jis įdėjo itin daug pastangų: ne tik pagražino savo kūno formas (žr. vaizdo įrašą), bet ir išmoko tris dialektus, įskaitant sirų, bei keturis mėnesius, kol vyko filmavimas, gyveno Kasablankoje įsijautęs į vaidmenį. Noriu padėkoti E. Coheno šeimos nariams už tai, kad davė leidimą sukurti serialą. Džiaugiuosi, jog „Auksinius gaublius“ teikianti Holivudo užsienio spaudos asociacija įvertino mano vyro sugebėjimus.“

Daugelis I. Fisher garsių draugių prisidėjo prie sveikinimų S. B. Cohenui; keletas jų taip pat pagyrė išryškintus raumenis.

„Šaunuolis, Sacha!!!“, – parašė Courteney Cox. Chelsea Handler pareiškė: „Kaip matote, Sacha – labai patrauklus.“

„Tikras saldainiukas“, – pridūrė Sara Foster, o Mindy Kaling prisipažino „susijaudinusi“.


Visai neseniai pora pažymėjo įsimintiną datą – jie kartu jau 18-ą metų.

„Laimingų 18-ųjų vedybų metinių!, – „Instagram“ parašė aktorė ir paskelbė nuotrauką, kurioje įamžinta užkandžiaujanti su vyru. – Daug žmonių manęs prašo atskleisti ilgalaikių santykių paslaptį. Visa esmė – sinchronizuotas užkandžiavimas.“


Jiedu susipažino vakarėlyje I. Fisher gimtinėje Australijoje 2002 m. 2010 m. kovo mėnesį I. Fisher ir S. B. Cohenas susituokė slaptos vestuvių ceremonijos Paryžiuje metu po šešerius metus trukusių sužadėtuvių. Ceremonijoje dalyvavo tik šeši žmonės. Pora augina dvi dukras (12-os metų amžiaus Olive ir 9-erių metų amžiaus Elulą) bei ketverių metų amžiaus sūnelį Montgomerį.

2016 m. BAFTA apdovanojimų metu S. B. Cohenas papasakojo „People“, kuris iš jo įkūnijamų personažų labiausiai prajuokina žmoną.

Sacha Baron Cohen

„Jai teko mylėtis su jais visais ir manau, kad mažiausiai jai patinka Boratas, – sakė aktorius. – Ko gero, geriausias buvo Bruno, nes jis labai rūpinasi asmens higiena: prausiasi po dušu, skutasi, depiliuojasi.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)