Kaip rašo people.com, „Comedy Central“ liūdną žinią pranešė ketvirtadienį. Kanalo „Twitter“ paskyroje buvo rašoma: „Esame priblokšti Chriso Cottono netekties. Jis buvo puikus komikas ir mylimas „Comedy Central“ šeimos narys, visiems aplinkiniams dovanojęs džiaugsmą. Mums jo trūks“.

Ch. Cottono mirties priežastis kol kas viešai nepaskelbiama.

Iš Filadelfijos kilusi komiko žmona Erica, su kuria santuokoje jis pragyveno aštuonerius metus, laukiasi kūdikio. Numatoma jo gimimo data – vasario 11 diena.

Prekybos tinklo „Target“ puslapyje pora paskelbė mažylio dovanų sąrašą su prierašu: „Taip džiaugiamės, kad jūs norite apipilti mus dovanomis, skirtomis mūsų būsimajam mažyliui. Nekantraujame su juo ar ja susitikti!“.

„GoFundMe“ puslapyje po komiko mirties pradėtos rinkti lėšos, skirtos Ericai ir jos artimiesiems. Jau surinkti 42 iš numatomų 50 tūkstančių dolerių (37,7 iš 44,9 tūkstančių eurų), paaukojo 515 žmonių.

„Jei Chrisas kada nors jus prajuokino, įsiutino, privertė susimąstyti ar kažkam nepritarti, prašome paaukoti“, – rašoma „GoFundMe“ puslapyje. Jame taip pat informuojama, kad tiek Niujorke, tiek Kalifornijoje bus surengti komikų pasirodymai, skirti Ch. Cottonui atminti.

Ch. Cottonas labiausiai pagarsėjo kaip vienas iš „Comedy Central“ pokalbių laidos „Every Damn Day“ vedėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)