Amerikiečių dainininkas ir aktorius nusprendė viešai atsiprašyti sutuoktinės Jessicos Biel. Tai jis padarė per socialinį tinklą „Instagram“, rašoma portale „People“.

„Visomis išgalėmis stengiuosi laikytis atokiai nuo gandų, tačiau manau, kad dabar dėl šeimos turiu sureaguoti į pastaruoju metu sklindančias kalbas, skaudinančias žmones, kuriuos myliu“, – pradeda atsiprašymą J. Timberlake‘as, adresuotą septynerius metus jo žmona esančiai J. Biel.

„Prieš kelias savaites pasielgiau ypač nederamai, tačiau leiskite paaiškinti – tarp manęs ir kartu besifilmuojančios aktorės ničnieko neįvyko. Tą vakarą gal kiek per daug išgėriau, o dabar gailiuosi dėl savo veiksmų. Turėjau būti protingesnis“, – toliau rašo 38-erių metų žvaigždė.

„Nenoriu, kad tai būtų pavyzdys sūnui, – priduria J. Timberlake‘as. – Atsiprašau nuostabios savo žmonos ir visos šeimos, per mane patekusios į tokią nejaukią situaciją. Stengiuosi būti kuo geriausias vyras ir tėvas.“

„Nebuvo nieko tokio, apie ką buvo galima pagalvoti. Neapsakomai didžiuojuosi galėdamas prisidėti prie „Palmer“ kūrimo. Noriu ir toliau dirbti prie šio filmo ir laukiu akimirkos, kai žmonės jį pamatys“, – aiškina J. Timberlake‘as.

J. Timberlake‘as ir J. Biel susituokė 2012-aisiais Italijoje po penketą metų trukusios artimos draugystės. Pora augina ketverių metų sūnų Silasą.

Praeitą mėnesį dainininko pavardė spaudos antraštėse atsidūrė po to, kai jis buvo pastebėtas sėdintis pernelyg arti Alishos Wainwright, pora laikėsi už rankų. Aktoriai kartu filmuojasi šiuo metu kuriamame filme „Palmer“.

Kiek galima spręsti iš laikraščio „The Sun“ paviešintų vaizdo įrašų ir nuotraukų, tai įvyko J. Timberlake‘ui su grupe draugų besilinksminant viename iš Naujojo Orleano barų.

Viename iš užfiksuotų kadrų 30-metė A. Wainwright sėdi padėjusi ranką J. Timberlake‘ui ant kelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją