J. Lopez sakė: „Kiekvienoje iš jų matau tiek daug stiprybės, tai suteikia man jėgų nesustoti." Paklausus, kas ją įkvepia, ji nedvejodama atsakė: „Mano mama, seserys ir dukra."

J. Lopez mama yra 73-ejų metų amžiaus Guadalupe, užauginusi garsenybę Bronkso rajone. Įžymybė turi dvi seseris: 48-erių metų amžiaus Lyndą Lopez, kuri anksčiau buvo žurnalistė ir radijo laidų vedėja, tačiau dabar dirba Jennifer, ir namų šeimininkę Leslie.

Atlikėjos dukrai Emme – 11-a. Ji turi ir tokio pat amžiaus sūnų Maxą. Emme ir Maxas yra dvynukai. Taip pat J. Lopez padeda sužadėtiniui Alexui Rodriguezui auginti savo dukras Ellą ir Natashą, kurias pagimdė jo buvusi žmona Cynthia Scurtis.

Būsimosios pasaulinio garso žvaigždės kelias į šlovę nebuvo rožėmis klotas. Kai J. Lopez buvo įžengusi į trečiąją dešimtį ir stengėsi įsitvirtinti Holivude, ji susidūrė su sunkumais, todėl stiprybės sėmėsi iš mamos ir seserų.

„Klioviausi savo šeima", – atviravo J. Lopez, kuriai sėkmingai pavyko pradėti aktorės karjerą nusifilmavus filme „Selena". Kita vertus, moteris teigė, kad jos svarbiausias vaidmuo – būti dviejų vaikų mama.

„Mano vaikai – visada pirmoje vietoje, todėl neretai tenka skraidyti daugiau nei norėčiau, kartais net naktį, bet privalau būti šalia ir žiūrėti, kaip jie auga."

J. Lopez nieko prieš, jei Emme taps dainininke. „Noriu, kad ji žinotų, jog jos galimybės yra neribotos. Šią vasarą koncertinio turo metu dainavome kartu. Man, kaip motinai, tai buvo labai įsimintina akimirka. Žinau, kad Emme gali pasiekti viską, ko panorėjusi, jei tik labai stengsis."

Garsenybė nori išmokyti savo vaikus, kad reikia sunkiai dirbti.

„Sunkus darbas atsiperka. Raskite mėgstamą veiklą ir nesustokite, kol pasieksite užsibrėžtus tikslus. Klysti – nieko baisaus, svarbiausia mokytis iš klaidų ir nepasiduoti", – sakė žvaigždė, šiuo metu besifilmuojanti juostoje „Marry Me" su Owenu Wilsonu.

Moteris taip pat kalbėjo apie 50-imtmetį. „Žmonės dažnai išsigąsta savo amžiaus, tačiau man šis jubiliejus tebuvo dar viena galimybė."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)