Dainininkas, kurio tikrasis vardas yra Rory Grahamas, vedė 26-erių metų amžiaus Beth Rouy gegužės mėnesį. Vestuvių ceremonija buvo netradicinė: nuotaka, jaunikis ir svečiai susirinko apsirengę spalvingais laisvalaikio drabužiais.

Rag’n’Bone Man artimas šaltinis sakė: „Labai liūdna, bet visko pasitaiko, nieko nepadarysi. Jie stengiasi ir toliau bendrauti gražiai, be to, augina sūnų, kuriam turi būti skiriamas didžiausias dėmesys. Rory nemėgsta per daug viešintis, todėl neketina visiems pasakoti apie skyrybas. Jie nesivaidija, neverta tikėtis sensacingų skandalų.“

34-erių metų amžiaus atlikėjas, kurio turtas vertinamas 4 mln. svarų sterlingų, praėjusį mėnesį užsiminė, kad šeiminiame gyvenime yra problemų. Vyras nusprendė nebesinaudoti „Twitter“, pranešęs gerbėjams, jog „daro pertrauką“.

Vakar R. Grahamo nuosavame name Braitone, stovinčiame trijų akrų sklype, nesimatė nei jo, nei buvusios žmonos B. Rouy. Prieš sumainydami žiedus, jiedu draugavo dešimt metų ir kartu padėdavo psichikos sutrikimų turintiems žmonėms.

Buvę sutuoktiniai turi dvejų metų amžiaus sūnelį Reubeną ir sfinksų veislės katę Patricią. Beje, jų vestuvinis tortas buvo iškeptas pagal augintinės atvaizdą ir vėliau buvo paaukotas labdarai.

Į Civilinės metrikacijos biurą Levese, Rytų Sasekse, hito „Human“ atlikėjas atvyko apsivilkęs pilką kamufliažinį „Polo Ralph Lauren“ treningą ir užsikabinęs storą auksinę grandinėlę. Beth pasipuošė žalsvai mėlynos spalvos treningu, ant kurio buvo pavaizduota Patricia ir poros inicialai.

Birželio mėnesį vieno iškilmingo renginio metu Rag’n’Bone Man vedybinį gyvenimą pakomentavo taip: „Tai šaunu, seni. Vis tiek kartu esame jau dešimt metų, niekas nepasikeitė, tik pavardė vienoda.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)