Skelbiama, kad aktorės sveikatos būklė stabilizavosi, ji jaučiasi kiek geriau. Apie tai žurnalistams papasakojo jos vyro Piotro Černyševo draugas, panoręs išlikti anonimu.

Anot vyro, anksčiau Anastasijai taip smarkiai skaudėjo galvą, kad ji negalėdavusi miegoti, o dabar skausmus pavyksta suvaldyti. Moteris savarankiškai vaikšto, girdi, bendrauja ir valgo.

Šaltinis paaiškino, kad būklė pagerėjo išvalius kraują. Jis pridūrė, kad aktorei pradėjo kristi ligos metu priaugtas svoris.

Televizijos žvaigždė, remiantis neoficialiais duomenimis, serga smegenų vėžiu. Anksčiau aktorės artimieji dėkojo grupės „Laskovyj maj“ prodiuseriui Andrejui Razinai už pozityvias naujienas apie aktorės būklę, o ne nuolat girdimus bauginimus.

Naujausia žinia apie galimą aktorės būklės pagerėjimą sujaudino A. Zavorotniuk gerbėjus, kurie su nekantrumu laukia kiekvienos naujienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)