Muzikantas sumokėjo 14,5 mln. dolerių (apytikriai 13 mln. EUR) už 6713 akrų (2716 ha) „Bighorn Mountain“ rančą, esančią netoli Greibulo, praneša TMZ. 1906 m. įkurta didžiulė valda yra už apytikriai 80 mylių (apie 130 km) nuo Kodžio.

Valdoje yra nemažai vilų ir trobelių, pavyzdžiui, „Lodge at Bald Ridge“ – vila su penkiais miegamaisiais ir keturiais vonios kambariais, valgomuoju, svetaine, židiniu ir terasa, su vaizdu į tvenkinį. Taip pat „Snowshoe“ namai, kurių pagrindiniame yra trys miegamieji, trys vonios kambariai, virtuvė, didysis kambarys su valgomojo zona, baras ir netgi sauna apatiniame aukšte.

Per valdą teka upelis, kuriame, kaip reklamuojama, galima žvejoti. Teritorijoje yra ir prabangių šiuolaikinių patobulinimų, pavyzdžiui, dvi šildomos sraigtasparnių nusileidimo aikštelės, tad į rančą galima be vargo atvykti ištisus metus.

Rugsėjo mėnesį Kim Kardashian laidoje „The Tonight Show“ patvirtino, kad jos vyras įsigijo „Monster Lake“ rančą, ir pridūrė, kad jiedu su vyru dievina Vajomingą, o Vestas svajoja ten persikelti.

Vis dėlto, patikino K. Kardashian, artimiausiu metu ji neketina visam laikui išsikraustyti iš Los Andželo, nes vis dar nori didžiąją dalį laiko praleisti Hiden Hilse. Juk K. Kardashian ir K. Westas vis dar turi Hiden Hilso kompleksą netoli Kalabasaso. Jų valdos čia vis plečiasi – neseniai pora paklojo 2,98 mln dolerių (apytikriai 2,7 EUR) už kaimyninį namą, kurį ketina paversti svečiams skirtais būstais, spa oaze ir privačiu ūkiu keturiems savo vaikams.

Nuotraukų albumas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)