29 m. aktorė nemėgsta pasakoti apie savo asmeninius santykius, vis tik garsiajam radijo laidų vedėju prisipažino nekantraujanti pasipiršti savo naujai draugei Dylan Meyer, - informuoja dailymail.co.uk.

Kristen buvo 18 m., kai filme apie vampyrus vaidino Bellą Swan, įsimylėjusią vampyrą Edwardą Culleną. Po meilės istorijos kine prasidėjo romanas ir realiame gyvenime.

„Mes draugavome kelerius metus, jis buvo pirma mano meilė. Buvau įsimylėjusi vaikiną vidurinėje, stipriai įsimylėjusi, bet mes su Robu buvome vyresni“, – pasakojo ji.

H. Sternas sutiko, kad R. Pattinsonas – „žavus vaikinas“, Kristen jam atsakė: „Taip, jis nuostabus.“

Kristen Stewart ir Robertas Pattisonas

Paklausta, ar pora negalvojo apie vestuves, aktorė padvejojo, o paskui pasakė, kad būtų sutikusi tekėti: „Norėjau... taip, niekada nebuvau ištekėjusi. Nesu pamišusi dėl tradicijų, kita vertus, visi santykiai, kuriuose buvau, man atrodė tie, vieninteliai.“ Ji pridūrė nesanti didelė atsitiktinių santykių mėgėja.

R. Pattinsonas ir K. Stewart išsiskyrė 2012 m., kai viešumoje pasirodė K. Stewart ir režisieriaus Ruperto Sanderso nuotraukų.

K. Stewart draugystės su Stella Maxwell, vėliau – su Sara Dinkin iširo. Dabar ji sako stipriai mylinti savo naują merginą. Į laidos vedėjo klausimą, ar yra pasirengusi pasipiršti, ji atsakė nedvejodama: „(Necenzūrinis žodis) nekantrauju. Turiu planų ir žinau, kad būtų nuostabu juos įgyvendinti.“

K. Stewart pasakė savo merginai, kad ją myli, vos po dviejų savaičių draugystės. Jos buvo pažįstamos šešerius metus, susipažino filmavimo aikštelėje.

„Pirmą kartą pasakiau, kad ją myliu kažkokiame eiliniame bare. Pažinojau ją šešerius metus, o draugauti buvome pradėjusios prieš pora savaičių. Su šia mergina noriu kurti filmus ir auginti vaikus. Man neįtikėtinai pasisekė. Nusipiešiau ją svajonėse, ir štai – ji egzistuoja“, – pasakojo K. Stewart.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)