Pirmadienį vakare karališkoji pora žavingai pasipuošė ir dalyvavo kasmetiniame labdaros šou „Royal Variety Performance“, vykusiame Londono teatre „Palladium“.

Šio ypatingo renginio proga Kate apsivilko naują drabužį – žemę siekiančią juodą suknelę, papuoštą įmantriais nėrinių raštais.

Kate Middleton

Akį traukiantis apdaras taip pat savotiškai pažymėjo Kate ir Williamo vestuves, įvykusias 2011 m. balandžio mėnesį – drabužį pasiuvo mados namai „Alexander McQueen“, sukūrę ir nuostabiąją, neabejotinai į mados istoriją patekusią, vestuvinę suknelę.

Kate Middleton ir princas Williamas per savo vestuves

Mados žinovai pastebėjo, jog Kembridžo kunigaikštienės vestuvinė suknelė taip pat buvo gausiai nėriniuota. Jos apatinės ir viršutinės dalies papuošimus rankomis išsiuvinėjo Hamptono dvaro rūmuose įsikūrusios Karališkosios rankdarbių mokyklos personalas. Siuvėjos naudojo Karikmakroso nėrimo techniką, kad rankomis pagražintų dramblio kaulo spalvos šilkinį tiulį įvairiais augalais, tokiais kaip rožės, usnys, gelsvieji narcizai ir trilapiai dobilai.

Tokie pat raštai dominavo ir naujoje K. Middleton suknelėje ir niekas beveik neabejoja, jog tokiu kruopščiai apgalvotu būdu kunigaikštienė išreiškė meilę savo sutuoktiniui.

Kate Middleton ir princas Williamas

Ruošdamasi „Royal Variety Performance“, Kate pabrėžė savo išvaizdą juoda aksomine delninuke ir auskarais, kuriuos segėjo ir per oficialią naujo Fotografijos centro atidarymo ceremoniją, įvykusią praėjusių metų spalio mėnesį Viktorijos ir Alberto muziejuje.

Kunigaikštienės stilių pabrėžė ir jos mėgstama šukuosena, kai plaukai pakeliami nuo šaknų ir lengvai subanguojami.

Princas Williamas, kuris pastaruoju metu rengiasi vis drąsiau bei spalvingiau, šį kartą liko ištikimas klasikiniam stiliui ir vilkėjo juodą smokingą, buvo užsirišęs peteliškę.

Apie tai, jog pora tikrai nepamiršo jiems svarbios datos, bylojo ir jų veiksmai. Porai įeinant į teatrą, Kembridžo kunigaikštis švelniai uždėjo ranką ant Kate nugaros, nors karališkąjai šeimai nebūdinga liestis, jie niekada viešumoje nevaikšto ir susikibę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)