Turo metu dainininkė prabilo apie savo sveikatos problemas. 26-erių A. Grande savo mintimis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“. Pasak Arianos, ji prastai jaučiasi jau daugiau nei tris savaites. Dėl šios priežasties ji svarsto net atšaukti dar laukiančius koncertus.

„Sveiki, mielieji. Aš labai sergu. Sergu nuo pat pasirodymo Londone. Nežinau, kaip tai įmanoma, bet mano gerklė ir galva yra didžiuliame skausme. Aš patiriu didelį skausmą ir man sunku kvėpuoti pasirodymų metu“, – rašė ji.

Kiek vėliau ji pasidalijo ir vaizdo įrašais, kuriuose pasakojo apie sinusų problemas ir skausmą. Atlikėja sakė, jog greičiausiai jai yra infekcija.

„Esu išsigandusi, nes gali būti, jog man teks atšaukti kai kuriuos pasirodymus. Aš nežinau, kas vyksta su mano kūnu ir esu nusivylusi bei išsigandusi. Jau tris savaites jaučiuosi blogai“, – pasakojo A. Grande.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)