Būtent šiuose rinkimuose ketina dalyvauti ir kitas pramogų pasaulio atstovas. Dar prieš kurį laiką apie savo kandidatūrą pranešė garsusis reperis Kanye Westas. Kalbama, kad save Baltuosiuose rūmuose jau mato ir ruošiasi reklamai internete.

Prieš kurį laiką TMZ jo klausė apie K. Westo ketinimus tapti JAV prezidentu ir Danas atvirai atsakė, jog jis būtų geresnis prezidentas nei Hillary. „Manau, kad jis kovos prieš mane. Pamatysime“, – su šypsena prasitarė jis.


Tačiau žurnalistui pasitikslinus, ar jis tik juokauja, skandalingasis milijonierius atsakė, jog turi pakankamai laiko pasiruošti rinkimams.

D. Bilzerianas neretai mėgsta sukelti kontraversiškas kalbas ir supriešinti visuomenę, tačiau kaip vertinti šį jo pareiškimą, dar nėra aišku.

Dar 2015 metais jis surengė kampaniją penkiuose Toronto, Bostono, Monrealio ir Niujorko naktiniuose klubuose. Taip pat buvo sukurtas vaizdo įrašas, kuriame jis linksminasi su vien bikinius vilkinčiomis moterimis.


Primename, kad D. Bilzerianas išgarsėjo „Instagram“ keldamas seksualių gražuolių ir ginklų nuotraukas. 38-erių milijonierius nevengia demonstruoti gana provokuojantį gyvenimo būdą ir turtus.

Per gana trumpą laiką socialiniame tinkle „Instagram" jis įgijo 30 mln. sekėjų, o iš to įmanoma visai neblogai uždirbti... Kaip skelbia „MarketWatch", panašų skaičių sekėjų turinčios paskyros už vieną įrašą gali uždirbti iki kelių dešimčių tūkstančių dolerių, o tai reiškia, kad D. Bilzerianas tikrai sau gali leisti išlaidauti į kairę ir į dešinę.

Nors jaunimas šiais laikais galėtų pasirinkti žymiai tinkamesnį sektiną pavyzdį, niekas negalėtų paneigti, jog „šiuolaikinis Hugh Hefneris" labai įtakingas ir jo balsas girdimas labai garsiai.

Taigi jeigu manėte, kad D. Bilzerianas savo turtus susikrovė kasdamas griovius, jūs labai klystate. Kaip ten bebūtų, jeigu ieškote įkvėpimo, kaip pateisinti pačias materialistiškiausias ir tuštybe paremtas fantazijas, jis tikras idealas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)