„Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė planuoja praleisti daugiau laiko su kitais artimaisiais, – trečiadienį pareiškime paskelbė Bakingamo rūmai. – Pastaruosius dvejus metus sutikę Kalėdas Sandringamo rūmuose, šiais metais Sasekso kunigaikščiai švęs kartu su M. Markle mama Doria Ragland. Šis sprendimas atitinka precedentą, anksčiau sudarytą kitų karališkosios šeimos narių, ir jam pritaria Jos Didenybė Karalienė.“

Bakingamo rūmai nepatikslino, kur M. Markle ir princas Harry sutiks Kalėdas, tačiau vienas šaltinis teigė „PEOPLE“, kad tikrai ne Los Andžele, kur gimė M. Markle ir gyvena jos mama.

38-erių metų amžiaus Sasekso kunigaikštienė karališkoje Kalėdų šventėje pirmą kartą dalyvavo 2017 m., netrukus po to, kai ji ir 35-erių metų amžiaus princas Harry viešai pranešė apie savo sužadėtuves. Praėjusiais metais jie irgi sutiko Kalėdas su karališkąja šeima, įskaitant princą Williamą ir Kate Middleton. Tuo metu M. Markle buvo nėščia (sūnelis Archie gimė šių metų gegužės mėnesį).

Bendraamžiai (37-erių metų) Kate ir Williamas taip pat ne visas Kalėdas švenčia Sandringamo rūmuose. 2016 m. Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė svečiavosi pas Kate šeimą, o princas George’as ir princesė Charlotte buvo pastebėti bažnyčioje netoli Kate vaikystės namų Bucklebury kaime.

Kate ir Williamas su savo dviem vaikais bei Kate šeima atėjo į Šv. Morkaus bažnyčią Englefield kaime. Kembridžo kunigaikštienė atrodė žavingai, vilkėdama bordo spalvos paltą, papuoštą tokios pačios spalvos kailiu. Princas Williamas pasirinko konservatyvų stilių, kurį sudarė kostiumas ir tamsiai mėlynas paltas.

Karališkosios poros vaikučiai buvo nuostabiai pasipuošę Kalėdoms: George’as buvo apsivilkęs kelius siekiantį „Pepa & Co.“ paltą ir prie jo derančias kojines iki kelių, Charlotte vilkėjo tamsų paltą, raudonas pėdkelnes ir buvo užsidėjusi prie jų derantį kaspiną. George’as taip pat vilkėjo kaštoninės spalvos šortus – tokios pačios spalvos buvo ir Williamo kaklaraištis.

Abu vaikai buvo pastebėti įsikibę tėvams į rankas ir smaguriaujantys karamelinėmis lazdelėmis prie bažnyčios. Charlotte net pabandė savo karamelinę lazdelę panaudoti vietoje vaikščiojimo lazdos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)